Zavřít reklamu

Apple_iPad_2Blíží se nám svátek všech zamilovaných, sv. Valentýn. Ne všichni mají to štěstí, že ho budou slavit s někým milovaným. Agentura Retrevo, udělal průzkum mezi lidmi, kteří jsou bez partnera a chodí do kaváren a jiných podniků hledat partnera. Výsledky jsou velmi zajímavé. Pánové, pokud si myslíte, že v kavárně vytáhnete iPad a všechny ženy vám padnou k nohám, mýlíte se. Podle průzkumu agentury ženy neohromí iPad, více ženu zaujmete, pokud budete v ruce držet knihu a né tablet od Applu. Pro ženy je čtení klasických tištěných knih více sexy než čtení e-knih z iPadu.

Ženy považují za nejvíce sexy používání nějakého „Cool“ laptopu, tedy asi ten největší dojem na slečny uděláte s MacBook Air, takto odpovědělo celých 38% ze všech dotázaných slečen. Na druhém místě s 36% se u žen umístili pánové, co používají „Cool“ telefony, na třetím místě se těsně umístily s 30% právě muži, co čtou knížky, poté následoval iPad s 29% a na posledním místě pánové co si kreslí, nebo si dělají nejrůznější náčrty ti u žen obdrželi 28%.

sexy-ipad

Muži jsou oproti ženám úplně jiné bytosti. Žebříčky sice máme postaveny skoro stejně jako ženy ale procenty se lišíme od něžných poloviček celkem rapidně. Jen pro zajímavost uvedu první 3 místa. Na prvním místě se umístil iPhone 4 s 50%, na druhém s 46% laptop a na třetím kniha s 42%.

Z toho plny že pokud jste žena, co hledá nějakého geeka tak nejlépe uděláte, když si koupíte iPhone 4 nebo MacBook Air popřípadě nějakou kvalitní knihu, například „Jak myslí Steve Jobs“. Pokud jste muž, co chce oslnit ženu, slečnu budete muset sáhnout hlouběji do kapsy a machrovat MacBook Air, iPhone 4 a nebo po knize. Ovšem úplně nejlepší bude pro obě dvě pohlaví, když se seznámí bez těchto materiálních záležitosti a padnou si lidsky….

Dnes nejčtenější

.