Zavřít reklamu

Podle spekulací se měly nové Macbooky Pro objevit již dnes. I když se tak nakonec nestalo, na internetu se přece jen objevily zajímavé informace o konfiguracích nových Macbooků. Zdrojem této zprávy je maďarský blog m.blog.hu, kde se podobné informace objevovaly již v minulosti. Nelze je s určitostí potvrdit, nicméně jde o opravdu zajímavé údaje.

Hned zpočátku překvapí možnost mít Macbook  Pro nejen s klasickým pevným diskem, ale i s SSD diskem. Tato varianta se nabízí u všech strojů vyjma sedmnáctipalcového modelu. SSD disky by měly Macbookům dodat ještě větší rychlost při práci se systémem OSX, zrychlit by se měl také start. SSD disky by mely mít kapacitu od 256 GB do 512 GB.

Operační paměť by měla být také navýšena, nejlevnější model by měl mít 4 GB RAM,dražší modely by již obsahovaly 8 GB modul.

XMS-_-MacBook-Pro-590x405

Další změna by se měla týkat grafických karet. Nejlevnější model Macbooku Pro by měl mít pouze integrovanou grafickou kartu Intel HD 3000, která však nepatří k těm nejvýkonějším. Vyšší modely by spolu s kartou Intel HD 3000 mohly obsahovat i novou grafiku od nVidie, konkrétně nVidia GeForce 430.

Po převedení cen na naší měnu vycházejí částky následovně: 31 127 korun, 40 023 korun, 48 919 korun, 53 367 korun, 57 815 korun a 61 374 korun.

Všechny informace zde uveřejněné jsou pouze spekulativní a je možné, že skutečná konfigurace nových Macbooků pro bude zcela odlišná.

Dnes nejčtenější

.