Zavřít reklamu

mac-switch-boxTímto článkem zavadíme na Letem světem Applem tip na zajímavou aplikaci, ať už pro Mac OS X nebo na iOS, každé pondělí se můžete těšit na tip na jednu aplikaci, kterou doporučujeme. Dnes se touto aplikaci stává Learn the Switch to Mac.

Během posledního roku sledujeme i na našem webu Letem světem Applem obrovský nárůst Mac OS X uživatelů. V globálním měřítku se jedná cca o 23% nárůst než za rok 2009. Mac OS X je úplně jiný organismus než operační systém od Microsoftu (Windows), který preferuje většina uživatelů PC (Linux je s porovnáním s Windows zanedbatelné procento), někteří jedinci si na nový operační systém pořád ne a ne zvyknout, prosíte o rady své kamarády, kteří již jsou majiteli Mac přístrojů, chodíte se ptát do své nejbližší Apple prodejny, ptáte se na internetu. V Mac AppStore najdete aplikaci, která vám dokáže na spousty otázek odpovědět je to již výše zmiňovaná Learn the Switch to Mac.

Tato aplikace byla k dispozici ve speciálním balíčku Parallels Desktop za 99 dolarů. Celý princip učení v Learn the Switch to Mac funguje na principu, program vám ukáže jak byste to udělali na Windows, poté v prostředí MAC OS X ukáže, co máte udělat, vysvětlí, co se stane, nechybí ani doprovodný komentář, poté si danou úlohu budete moci vyzkoušet sami. Na příklad jak aplikace funguje v praxi se můžete podívat na video pod článkem. Autor programu Saied Ghaffari vysvětluje, že je to dle jeho samotného i celého týmu nejlepší systém učení.

„Ukažte lidem, tak jak to mají zažité ale v něčem novém (odlišném), oni to pochopí dvakrát rychleji…“

Závěr
Pokud se chcete s vašim novým mazlíčkem naučit co nejlépe a nejrychleji, nebo chcete poradit svému kamarádovi jak na to, neváhejte a navštivte Mac AppStore a zakupte si tento program. Learn the Switch to Mac se již dá zakoupit samostatně mimo balíček Parallels Desktop, který stojí 99 dolarů. Nyní je dokonce zaváděcí cena a Learn the Switch to Mac tak můžete koupit za necelý dolar (0,99 USD), po nějaké době bude tento program pro výuku ovládaní Mac OS X 10.6 Snow Leopard stát 24,95 dolarů. Proto neváhejte….

Dnes nejčtenější

.