Zavřít reklamu

apple-iphone-5Líbí se vám vzhled nového operačního systému pro smartphony Windows Phone 7? Chtěli byste, aby váš iPhone vypadal taky tak? Na ModMyi.com, se partička vývojářů pustila do grafického prostředí Windows Phone 7 pro iPhone. Celé tématko pro iPhone je zatím ve stadiu BETA. Pokud jste fanouškem Windows, nebo si chcete jen zkusit jak tento operační systém vypadá v praxi, určitě vyzkoušejte. Letem světem Applem vám přináší jednoduchý návod jak na to.

1. Budete potřebovat Jailbreak (návod jak na něj najdete zde).
2. V Cydii si stáhněte aplikaci Backboard (pozor vyžaduje restart iOS!).
3. Zapněte Backboard a vytvořte si zálohu stávajícího skinu (kliknutím na +).
4. V iPhonu jděte přes Safari na stránku: backboard://http://wyndrepo.googlecode.com:files:OS7Beta.zip
5. Po kliknutí na odkaz se vám otevře Backboard a vyzve vás ke stažení Windows Phone 7 skinu. Potvrďte tuto možnost. (Někdy se stane, že se Backboard neotevře, stačí jen restartovat iPhone).
6. Nainstalujte OS7 a poté restartujte iPhone.
7. Odemkněte obrazovku a máte OS7 skin na vašem iPhonu.

Beta

Jedná se o BETA verzi, jak jsem zmiňoval již výše. Před spuštěním každé aplikace vás iPhone poprosí o přispění autorovi skinu OS7, pokud nechcete nic autorovi platit, stačí kliknout na No Thanks. Nevím zda-li se jedná jen o můj pocit, ale zdá se mi že baterka jde rapidně dolů s výdrží, možná je to tím že to zkouším večer když je iPhone skoro vybitý a nebo je OS7 skin prostě žrout baterie.

Závěr

Skinu s Androidem, Windows Mobile, Windows Phone je v Cydii i na internetu spousta, někomu se to líbí, chce používat iPhone například kvůli jeho jednoduchosti ale na druhou stranu se mu líbí, jak vypadá Android nebo jiné téma, nechce to klasické „iPhoňácké“. Toto schéma jsem vyzkoušel, podíval se jak to je pěkné a zase to odinstaloval, já patřím do skupiny lidí kteří mají rádi věci v originále a ne nějaký „tuning“. Je to každého volba tak prosím neukamenujte mě dole v diskusi že sem napsal o skinu OS7, je to poměrně zajímavé protože uživatele Androidu, WP 7 si nemůžou vyzkoušet jak by vypadal na jejich smartphonu iOS. Za vyzkoušení nic nedáte a třeba se vám to zalíbí…

! VAROVÁNÍ ! Server Letem světem Applem ani jeho redaktoři nezodpovídají za případné problémy!

Dnes nejčtenější

.