Zavřít reklamu

iteleportČasto na internetu čtu vaše prosby o radu jaký použít program, který by streamoval vaši pracovní plochu MAC/Windows stroje. Nejlepší by bylo, kdyby se dal iPad používat i k práci na počítači, udělali byste si z iPadu takový dotykový notebook a z postele ovládali stolní počítač. Programu je celkem dost, některé jsou pomalé, některé nepodporuji všechno a některé jsou dokonalé jako je i aplikace zvaná iTeleport. Nebudeme řešit, na jakém principu celá aplikace funguje. Pokud chcete, najdete si to, bylo by to nadlouho a byly by to jenom řeči o ničem, všichni nejsou „technofilové“ a nebavilo by je to. Takže k aplikaci.

Z Apple AppStore si stáhnete buďto trial zkušební verzi na 30 dnů, nebo si iTeleport koupíte na neomezenou dobu (doporučuji nejdříve otestovat free verzi, které je jen časově omezená). Poté navštívíte stránky iTeleport, zde si stáhnete ještě „klienta“ pro Mac nebo Windows. Důležitou části pro celou spolupráci mezi iPhone/iPad a Mac/Windows je mít svůj Google účet, ten si můžete vytvořit zdarma na stránkách Google. Po nainstalovaní iTeleport na obě zařízení (iOS a Mac/Windows) už stačí jen naťukat vaše Google account údaje a připojit se k počítači.

Nyní už můžete na svém iOS přístroji (iPhone/iPod Touch/iPad) dělat vše co děláte běžně na svém počítači. Můžete hrát flash hry, pracovat ve Photoshopu, pracovat s Excesem, Wordem, iWork, jednoduše řečeno všechno!

Závěr
Podobných aplikaci jako je iTeleport najdete spoustu. Za zmínku stojí určitě ještě TeamWiewer ale u toho budete muset pokaždé zadávat nějaké čísla a heslo, je to nepraktické, s iTeleport si ležím v posteli a ovládám PC kdykoliv se mi zachce, stačí, abych měl zapnutý iTeleport klienta na PC. Navíc TeamWiewer je dosti pomalý a odezva není nic moc, nepodporuje iPad takže ho můžete používat jen na iPhonu a ten co si budeme říkat, není zrovna ideální pracovní plocha. Zkoušel sem už hodně takovýchto programu a iTeleport mě zatím oslovil nejvíc. Aplikaci iTeleport vám můžu jen doporučit, pokud hledáte nějakou aplikaci jako je iTeleport sáhněte právě po něm…

iTeleport (30 denní verzi) si můžete pro iPhone/iPod touch stáhnout zadarmo v Apple iTunes App Store zde.
iTeleport si můžete pro iPhone/iPod touch stáhnout za cenu 19,49 Euro v Apple iTunes App Store zde.

iTeleport (30 denní verzi) si můžete pro iPad stáhnout zadarmo v Apple iTunes App Store zde.
iTeleport si můžete pro iPad stáhnout za cenu 19,99 Euro v Apple iTunes App Store zde.

Dnes nejčtenější

.