Zavřít reklamu

apple-iphone-5Na youtube.com se objevilo nové video ve velmi dobré kvalitě, na kterém jsou srovnávány díly iPhone 4 s díly nového iPhone! Porovnávaný model může být buď iPhone 4 CDMA, nebo také iPhone 5. generace. Vzhledem k tomu, že na videu je u dílů patrný vstup na SIM kartu, je pravděpodobné, že se jedná o iPhone 5. generace, jelikož CDMA telefony nepotřebují SIM karty. Je samozřejmě možné, že se jedná o padělek, nebo prototyp iPhone 4. generace, který se nyní objevil a unikl z Curpertina.

Video poukazuje na řadu podrobností a rozdílů mezi iPhone 4 a díly neznámého iPhone, co se týká vnitřních dílů a kabelů. Nejdůležitejší a také nejviditelnější je přesunutí „spojů“ rámu iPhone, který slouží jako anténa telefonu, spoje byly přesunuty na jiná místa na telefonu. Střed telefonu je nerezový a obtéká kolem okraje zařízení, což by mohlo zlepšovat signál antény. Přemístění spojů antény (rámu) telefonu si vyžádalo také několik kosmetických změn uvnitř telefonu. Video končí upoutávkou na web společnosti Global Direct Parts (v době psaní článku nezvládá nápor návštěvníků a je nefunkční) se vzkazem, že bližší informace o LCD panelu údajného iPhone 5 se dozvíme příští týden.

Pokud se skutečně jedná o díly iPhone 5. generace, odpovídal by rozdíl mezi iPhone 4 a iPhone 5 spíše rozdílu mezi iPhone 3G a iPhone 3Gs, než novému revolučnímu telefonu.

iPhone 5

Informace jako první přinesl server Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.