Zavřít reklamu

zagg_foam_cleanDostala se nám do rukou zajímavá hračka – pěna na čištění displejů od firmy ZAGG, co s ní jiného,  než otestovat a napsat recenzi! ZAGG je proslulý zejména svými Invisible Shield, ale ani ta nejlepší fólie na světě nezabrání, aby se špinila, proto je tu Clean Foam. Čistící pěna je určena na čištění všech displejů a to jak matných tak lesklých, dotykových i nedotykových. Zásadní pro čištění je právě skupenství, ve kterém se nachází. Pěna je mnohem méně vlhká, než klasické čistící gely nebo roztoky.

Zkušenosti

V pevné papírové krabičce  krom samotné pěny najdeme také jemný hadřík  na čištění displeje. Pravděpodobně vás překvapí velikost láhve s pěnou, ta je skutečně miniaturní, ovšem pěna je v obalu velmi silně natlakována. Balení tedy opravdu vydrží na uváděných 80 použití. Jako jedno použití se bere jedno velmi krátké zmáčknutí, během kterého se vytvoří na povrchu displeje pěnová kulička zhruba o rozměrech ping-pongového míčku. S tímto množstvím bezpečně vyleštíte 50″ TV. Skutečně si dávejte dobrý pozor a sprej pouze krátce zmáčkněte, pěna okamžitě nabobtná na displeji. Nyní  jen stačí hadříkem bez jakéhokoliv tlaku jemně přeleštit displej. Pěna nepouští žádnou viditelnou vlhkost a mapy, které se na displeji většinou nestihnou ani vytvořit, okamžitě vyschnou v řádu desetin vteřiny. Suché čištění je výhoda zejména u displejů, které přímo sousedí s otvory, do kterých může tekutina zatéci, nebo například při čištění objektivů. Pěna obsahuje antibakteriální složku, která účině hubí 99% bakterií nacházejících se na ploše displeje, což zejména u  telefonů na které saháte a následně pokládáte na obličej považuji za výhodu. ZAGG Clean Foam má svoji největší přednost v odstraňování nečistot. Nejen, že pěna vyleští displej, ale zejména odstraní například i nános od Make-Up, který se dámám může při používání iPhone na displeji objevit, bez jakéhokoliv tlaku na displej. Skutečně tedy funguje, tak jak by měly „zázračné čistící prostředky“ od Horsta Fukse. Ačkoliv ZAGG nikde přímo na produktu nebo na webu neuvádí, že má pěna antistatické účinky, subjektivně mi příjde, že účinky jsou mnohem lepší než u staršího čistícího spreje od HAMA, který byl přímo určen jako antistatický. Po vyleštění displej příjemně voní citrusem ještě zhruba dvacet minut.

https://youtube.com/watch?v=yv2Mpzegwik

Resumé

Doposud jsem pěl pouze chválu na čistící pěnu od Zaggu, je totiž opravdu perfektní, ovšem také si za to nechá patřičně zaplatit. Cena ZAGG Clean je 499Kč, což je poměrně vysoká částka, za „pouhé“ čištění displeje. Záleží však jak na co, pokud chcete čistit několikrát denně displej svého telefonu, je to vysoká cena a podle mého názoru stačí naslinit hadřík a přeleštit displej jen tak. Navíc představa o tom, že se vám následně na displeji nebudou zanechávat otisky nebo čmouhy, je zcela nesmyslná, na což je při eventuální koupi potřeba pamatovat. Pokud si jednou za 14 dní vyčistíte Apple LED Cinema 27″ , nebo jiný lesklý monitor, Macbook Pro a například televizi od Bang & Olufsen, je to hodně dobrá cena, protože při 4 použitích za měsíc, vám pěna vydrží na téměř dva roky, zaplatíte tedy 20 Kč měsíčně za jednu z nejlepších technologií, jakou můžete pečovat a svoji velmi drahou televizi nebo monitor. Čistící pěnu ZAGG Foam Clean si můžete zakoupit na bezobalu.eu

Zagg_clean_foam

Dnes nejčtenější

.