Zavřít reklamu

gearedMáte po krk akčných hier, RPG-éčiek, arkád a podobných žánrov? Raz za čas treba použiť aj mozog a nielen náboje alebo meče hlavného hrdinu. Na to je tu logická hra Geared, ktorá prinúti rozmýšľať každého! Použite pri hraní aj šedú kôru!

Grafika

Grafiku by som prirovnal asi k Doodle Jump, pretože je podľa môjho názoru dosť podobná. Podobný druh prostredia, akoby kresleného na štvorčekovom papieri. K tomu pár farebných koliesok a grafika je hotová. Jednoduchá hra = jednoduchá grafika. Nič viac ani netreba.

Geared
Geared

Zvuky

V hre by ste hudbu hľadali márne. Žiadna tam totiž nie je, ani si ju nemôžete pridať z iPodu, čo je škoda. Tým pádom okrem zvuku posúvania koliesok nič iné v hre nie je. Keď sa nad tým tak zamyslím, je tam hudbu vôbec treba? Asi nie. Ale aj tak, hudba z iPodu by potešila …

Ovládanie

Z dolného panelu vytiahnete koliesko a posuniete na miesto, kde chcete aby bolo. Keď koliesko na danom mieste môže byť, tak sa sfarbí dozelena, keď nie, tak dočervena. Jednoduché, že? :) Čo sa mi však veľmi páči, je presnosť ovládania. V hre budete potrebovať posúvať kolieska o milimetre a práve vtedy ju oceníte aj vy.

https://youtube.com/watch?v=GRGtFUCHmlc

Cieľ hry

Cieľom hry je roztočiť modré koliesko, samozrejme ich môže byť aj viac. Na začiatku levelu sa točí len žlté a prostredníctvom ostatných koliesok rôznych veľkostí máte už spomínanú úlohu. Prvých 40 levelov bola úplná hračka, no potom už treba začať trochu rozmýšľať. Levelov by v hre malo byť 200, takže o zábavu máme postarané.

Geared
Geared

Záver

Hra je dobre spracovaná a váš mozog sa pri niektorých leveloch skutočne zapotí. Čo sa mi ešte páči, že sa v hre nenachádza žiadne hlavné menu. Hru zapnete a hráte. No niekomu to môže aj prekážať, ale aspoň tam nie je žiadne zbytočné preťukávanie. Hra je momentálne zadarmo, takže veľa zábavy za len pár sekúnd, ktoré si počkáte, kým sa hra stiahne. Dôvodom je to, že v najbližších dňoch má uzrieť svetlo sveta pokračovanie tejto hry. Nechajme sa prekvapiť čo nám prinesie a dúfajme, že to bude stáť za to.

Geared si môžete zadarmo stiahnuť v Apple iTunes App Store tu pre SR.
Geared si môžete zadarmo stiahnuť v Apple iTunes App Store tu pre ČR.

Dnes nejčtenější

.