Zavřít reklamu

playman iphoneVyhrali ste už niekedy nejakú medailu na Olympiáde? Alebo ste sa zúčastnili nejakej olympijskej disciplíny? Pokiaľ nie, zostávajú vám dve možnosti: tvrdo trénovať, alebo si kúpiť túto geniálnu hru na iPhone, s ktorou tieto ciele dosiahnete aj bez namáhavých, denno-denných tréningov. Jediné, čo vás to bude stáť je 0,79€, čo je zanedbateľná čiastka oproti potrebnej výbave na Olympiádu!

Grafika

Grafika je veľmi, ale veľmi podarená, plynulá bez akéhokoľvek trhania, ktoré by hru rušilo. Oceníte aj detaily, ako napríklad ľudia na tribúne, ktorí nie sú len akési rozmazané tvary v pozadí, ale majú oči, ústa, tak ako sa patrí. Vidno, že na grafike si tvorcovia z dielne GameHouse dali skutočne záležať. Za grafiku ich môžem len pochváliť.

Zvuky

Hudba sa v pozadí nenachádza, no vôbec mi ani nechýba. Pokiaľ nieste toho názoru čo ja, jednoducho si ju tam môžte vložiť vlastnú hudbu cez options. Zvuky, ktoré sú v hre sa k nej hodia, nebudú vám prekážať ani pri dlhšom hraní.

Ovládanie

Hru ovládate jednoduchým ,,ťukaním” prstov na dve zelené tlačidlá na pravej a ľavej strane, prípade ťahaním prsta. Podľa úspešnosti vášho ,,ťukania” rýchlejšie utekáte, ďalej dohodíte oštepom, vyššie vyskočíte …

https://youtube.com/watch?v=nUHQQNhYi0o

Hra

Máte na výber zo Challenge, Multiplayer alebo Survival módu. V Challenge najprv musíte zdolať svojich protivníkov v obtiažnosti amater, potom sa môžete vrhnúť aj na obtiažnosť pro. Súťažiť budete v disciplínach: beh na 100 metrov, skok do diaľky, beh cez prekážky, skok do výšky a hod oštepom. Po zdolaní sa kvalifikujete na Olympiádu, kde môžete ukázať čo vo vás je! V Multiplayerovi si zahráte s kamarátmi, ale však len na jednom zariadení. Keď máte veľa kamarátov nezúfajte, môžte hrať až šiesti!

Záver

V hre si zašportujete, aj keď to vášmu zdraviu moc nepomôže. Môžete prekonávať svetové rekordy v piatich disciplínach a tým si vždy obnoviť chuť do hry. O svojich úspechoch sa vaši priatelia dozvedia pomocou mailu alebo facebooku. Hra vás neomrzí aj po dlhšom hraní. Strávite s ňou hodiny zábavy, či už s priateľmi alebo sami.

Playman Track & Field si môžete za cenu 0,79€ stiahnuť v Apple iTunes App Store tu pre SK.

Playman Track & Field si môžete za cenu 0,79€ stiahnuť v Apple iTunes App Store tu pre ČR.

Dnes nejčtenější

.