Zavřít reklamu

EkonomikaSpolu s majitelem LsA Romanem jsme se rozhodli, že pro vás založíme novou rubriku Ekonomika. Víme totiž, že hledat informace o financích a managementu Applu není vůbec jednoduchá práce. Není ani tak problém v nedostatku oznámení, jako spíše v časové náročnosti na jejich nalezení. A právě toto vám, našim čtenářům, chceme usnadnit. Proto budete již brzy moct navštívit sekci, kde budou všechny informace pěkně pohromadě. Máme pro vás připraveno spoustu zajímavých článků a úvah. U glos nás rozhodně zajímají vaše názory, o které se můžete podělit pod články v diskuzi.

Rozhodně není našim cílem psát články plné odborných termínů a cizích slov. Vše se budeme snažit vysvětlit, popřípadě popsat jak co funguje. Jde nám o vybudování sekce, do které budou pravidelně nahlížet jak lidé zajímající se o novinky ze světa Apple financí, tak lidé, kteří se chtějí něčemu novému naučit. A na čem se mohou naučit lépe než na jejich oblíbené firmě?  V průběhu roku vám také můžeme slíbit investiční hru o zajímavé a hodnotné ceny.

Přispívat do této sekce budu hlavně já, proto se s jakýmkoliv dotazem obracejte vždy na mě. Moji e-mailovou adresu naleznete v Kontaktech.

Dnes nejčtenější

.