Zavřít reklamu

apple-store1
Vzhledem k tomu, že nejmenovaný web o Apple na svých FB stránkách zveřejnil na základě našeho náznaku nesmyslné informace, je potřeba předčasně vše uvést na pravou míru. Během tohoto týdne vám ještě přineseme nákresy od architektů a rendery vnitřního prostoru nově vznikajícího obchodu, jenž otevře na konci Listopadu 2010 v obchodním centru Praha – Chodov.

Obchod přichází s totožným designem, jaký mají americké Apple Store. Na výstavbu tohoto obchodu byli najati profesionálové, kteří se podíleli na designu originálních Apple Store. Předpokládané datum otevření je 22. Listopadu 2010. Obchod nepatří pod žádného v ČR již prodávajícího distributora nebo prodejce, jde o zcela novou prodejnu bez jakéhokoli napojení na společnosti typu iStyle.

Jako první v ČR a SR také informuje o tom, že v příštích 5 letech nevznikne v ČR ani SR na 100% žádný oficiální Apple Store! Tyto informace jsou potvrzeny zdroji z Apple a jak jistě víte, již několikrát jsme předpověděli jako první informace, například o zahájení prodeje iPhone 4 v ČR, které se ukázali jako pravdié, proto nám věřte a čtěte LsA!

Dnes nejčtenější

.