Zavřít reklamu

iphone-dlo-portable-speakers
Chcete-li si k vašemu iPhonu nebo iPodu Touch přikoupit nějaké zajímavé příslušenství, rozhodně pokračujte ve čtení článku. Rozhodl jsem se sestavit žebříček nejzajímavějšího příslušenství pro tyto přístroje. Od solární nabíječky se přes stylus dostaneme až k polštáři, který vám bude hrát při usínání!

Solární nabíječka

Užitečná pomůcka pro všechny dobrodruhy. Nabíječka funguje tak, že její vestavěný akumulátor nejprve dobijete přes solární panel (popřípadě přes usb) a poté jednoduše připojíte telefon a necháte ho nabít. Nabíjení sluneční energií trvá cca 8-10 hodin.

Cena: 1080 Kč

Stylus

Ačkoliv je iPhone přizpůsoben ovládání prsty, může se najít někdo, komu se po stylusu zasteskne. Klasický stylus pro odporové displeje s iPhonem nefunguje, musíte si pořídit speciální. Hodí se především v zimním období (iPhone nereaguje na prst v rukavici).

Cena: 503 Kč

Repropolstář

Skvělá vychytávka pro milovníky spánku a gaučingu. Ačkoliv tento polštář vypadá jako ten, který měla i vaše babička, vězte, že tento vás zabaví mnohem více. Do jeho těla o rozměrech 45 cm x 65 cm jsou integrovány reproduktory, které mají za úkol vytvořit příjemnou atmosféru ať už před, nebo během spánku. Polštář nelze prát v pračce!

Cena: 808 Kč

Repročepice

Funguje na podobném principu jako výše zmiňovaný polštář. Jde o další cool doplněk, rozdíl spočívá v tom, že reproduktory jsou vyjmout, takže čepice jde bez problémů vyprat. Čepice má klasický 3.5 mm jack a tak je kompatibilní s jakýmkoli přehrávačem.

Cena: 600 Kč

Bluetooth náramek

Náramek, který má za úkol zavibrovat, když máte příchozí hovor, nebo sms. Velkou výhodou je možnost použití jako klasické hodinky. Náramek funguje se všemi telefony, které mají bluetooth.

Všechny tyto gadgety (a mnohé další) lze nalézt na mnoha zahraničních serverech (například ebay atd.). Pokud chcete nakupovat v tuzemsku, podívejte se sem.

Cena: 1200 Kč

Dnes nejčtenější

.