Zavřít reklamu

Kúpili ste si svoj iphone 4 v čiernej verzií len preto, lebo biely nebol na výber ? Poprípade ešte stále váhate nad kúpou nového iphonu lebo chcete kúpiť bielu verziu iphonu ktorá stále nie je napredaj ? Apple má totižto na svojich výrobných linkách neznámy problém a preto vôbec nevyrába bielu verziu iphonu a do konca roka ani vyrábať nebude. To však neznamená že sa k bielemu iphonu nedá dostať !

Americká firma iresq ktorá je známa najmäj kvalitným servisom prednedávnom spustila novú službu v ktorej sa venuje premieňaniu čiernych iphonov 4 na biele. Výsledok stojí naozaj zato a ani sám Steve Jobs by neprišiel na to , že Váš iphone nevyšiel z jeho továrne v bielej verzií ! Iphone Vám pošlú Dôkladne zabalený , takže sa nemusíte báť že by sa pri prevoze poštou poškodil. V krabičke ktorá Vám príde s bielim iPhonom nenájdete len Váš nový biely iphone4 ale nájdete tam aj „staré“ čierne kryty s retina displayom pre prípad že by vás biela farba v budúctnosti omrzela poprípadne by sa Váš iphone poškriabal alebo Vám praskol display tak môžete kryty s polu displayom jednoducho vymeniť.

Toto video ponúka sám výrobca:

Ale nájdeme aj odbalovacie videá užívateľov ktorý si biele prevedenie nevedia vynachváliť :

Táto zmena Vám môže zaručiť že prinajmenšom do konca roka budete jedinečný a prevdepodobne nikoho s rovnakým telefónom nestretnete . Táto oprava však nepatrí k najlacneším. Stojí totižto rovných 249 dolárov plus poštovné. Ale o tom že je to fakt kvalita nieje pochýb možno Vás presvedčí aj video od užívateľov :

Viac informácií hladajte tu

Dnes nejčtenější

.