Zavřít reklamu

bbbbbPrehladávali ste už niekedy web za účelom nájsť alternatívu hry ktorá pobeží aj na Macu poprípadne informácie o hre či bude hratelná na vašom staršom Macovi ? Bolo vaše hlasanie zakaždým úspešné ? Ak je vaša odpoveď záporná tak verte tomu že je to tak posledný krát ! Apple na svojich stránkach spustil sekciu games ! Na stránke nájdete takmer všetky herné tituli aké sa na maca dajú vôbec nájsť. A to nieje všetko ! Hry máte zoradené podla kategórií a všemožných herných žánrov. Ku každej hre nájdete vcelku rozsiahlu recenziu , trailer a požiadavky na hardware ktorý daná hra vyžaduje. Ak nemáte nervy na ťažké takmer nesplnitelné misie v hrách tak tu nájdete ku každej hre aj cheaty.

gamesky

Ak sa Vám hra zapáči tak určite nebude chýbať aj odkaz na zakúpenie hry. Ku každému počítaču apple ponúka aj všemožné príslušenstvo ako zlepšiť váš pôžitok z hry od slúchadiel reproduktorov, ramiek, po grafické karty a displaye

Čo je však veľmi prekvapivé , je to že sa tu nachádza aj sekcia hier pre ipod classic. Apple nikdy obzvlášť nepropagoval hry na tomto iPode a preto ma aj celkom zaskočilo keď som medzi hernými titulmi našiel hry ako  Tiger Woods či autovú hru asphalt4 alebo dokonca futbalom Real soccer. Samozrejme grafika nieje dva krát oslnivá ale na odbavenie od zaužívaného solitera určite poteší .

ipodhry

Dnes nejčtenější

.