Zavřít reklamu

512-address-book-leopard
Stalo sa vám niekedy , že ste stratili mobilný telefón a tak spolu s telefónom odišli aj všetky vaše kontakty  , poprípadne že ste prechádzali na nový telefón či ste updatovali firmware v iphone a až neskôr ste prišli na to , že na vašej Sim karte nie sú všetky kontakty a časť vašich kontaktov zostali zakliesnených vo Vašom starom telefóne? Ak áno tak verte že že nieste jediný komu sa to stalo. Mne sa stalo ničo podobné a od tej doby radšej zálohujem všetky kontakty v Macu a k tomu ako poistku pre istotu ich mám nahrané aj v iPade. Poďme sa pozrieť ako na to!

1. Pripojte iPhone k počítaču a otvorte iTunes .

2. V lavom stĺpci sa Vám objaví medzi zariadeniami iphone,  kliknite naň a vôjdite do záložky info.

3. V tejto záložke nájdete všemožné možnosti synchronizácie kontaktov a kalendárov. Nás zaujíma ale najviac položka Sync Adress Book Contacts

itunes

(Ja mám len jeden iphone preto synchronizujem všetky kontakty ale ak ich máte viac tak doporučujem zálohovať skupinu kontaktov aby sa vám kontakty v iphonoch nezmiešali ..)

4. Kontakty sa vám pri synchronizácií nahrajú do príslušného programu , t.j. na macu Adress Book a na windowse microsoft Outlook .

kontakty

5. Ak budete chcieť nahrať neskôr kontakty do nového iPhonu alebo iPadu tak vyberte položku Advanced „zaškrtnite“ contacts a dajte synchronizovať

itunes2

Vaše kontakty budú v bezpečí a už sa o ne nikdy viac nemusíte strachovať !

ps. nezabudnite priebežne synchronizovať :)

Dnes nejčtenější

.