Zavřít reklamu

1 Server iLounge zveřejnil „nové“ informace o novinkách Apple Inc., ovšem je zcela jasné, že se jedná o dedukci pomocí čistého rozumu, než o nějaký únik novinek přímo od Apple.

iPod

Apple na září chystá údajně nový iPod nano, iPod touch a zcela nový iPod Shuffle, který bude poprvé v historii obsahovat obrazovku a to rovnou dotykovou o velikosti 1,7″. Zatím se však objevili pouze spekulace o 3″ dotykové obrazovce, kterou si Apple Inc. údajně objednal, ovšem je otázkou, zda je i 3″ displej pravda. Na 1,7″ by se ovládalo cokoli velmi obtížně a Apple by měl co dělat s uživatelsky přívětivým ovládáním.

iPad

Sedmipalcová verze iPAdu, iPad mini by měla být předvedena již v září, spolu s iPody. To je podle mého názoru jako nesmysl, rozdíl mezi iPod touch a iPadem by tak byl ještě menší a Apple by prodával dva totožné produkty, které by již nedělil ani výrazný rozdíl ve velikosti displeje

iPhone

Je logické, že jak sám Apple přiznal, pracuje již v době uvedení stávajícího modelu vždy na novém modelu iPhone. Předpokládá se opět uvedení na WWDC. O inovacích se zatím příliš neví, patrně by měl být však rozdíl podobný rozdílu mezi iPhone 3G a iPhone 3Gs.

Nové Bumpery

Bumpery, které Apple nyní rozdává zdarma k iPhone 4 jsou pro něj výrobně nákladné a je možné, že začně vyrábět levněší variantu z pryže, která bude o mnoho levnější než současná kvalitní guma.

Dnes nejčtenější

.