Zavřít reklamu

T001Nový Magic Trackpad je první multi-touch Trackpad navržený pro práci s vaším stolním Macu. Používá stejnou multi-touch technologii, kterou milujete u MacBook Pro. A podporuje kompletní soubor gest, který vám dává nový způsob, jak řídit a komunikovat s tím, co máte na obrazovce. Když listujete stránkami online, cítíte se jakoby jste listovali v časopise nebo v knize. Setrvačné rolování dělá pohyby nahoru a dolu daleko přirozenější, než dřive. Magic Trackpad se připojuje k vašemu Mac pomocí Bluetooth. Používete místo myši, nebo společně s ní. Velikost zařízení je 12 x 12 centimetrů. Další zajímavé infromace v pokračování článku!

Větší kontrola nad vašimi konečky prstů

Magic Trackpad vám dává zcela nový způsob jak kontrolovat co je na vašem stolním Mac. Při provádění gest, reagujete současně s obrazovkou. Cítíte se blíž ke svému obsahu a pohybování kolem je absolutně přirozené. Listování stránkami na obrazovce se cítí jako listování v časopise a při setrvačném rolování cítíte impuls ve vašich prstech jako když se pohybujete nahoru a dolu na stránkách.

Více doteků, více lásky

Vaše prsty si  Magic Trackpad velice oblíbí. Jej vyroben z hladkého skla, odolného proti opotřebení, takže je příjemný na dotek. Je téměř o 80% větší, než zabudovaný trackpad na MacBook Pro, dávající více prostoru pro vykonávání gest. Protože celá plocha Magic Trackpad je tlačítko, můžete klikat na objekty jakoby ste pracovali s tradiční myší. Magic Trackpad je ve stejné výšce a úhlu jako bezdrátová Apple klávesnice, takže můžete plynule přecházet z jednoho na druhé.

Bluetooth technologie

Magic Trackpad se k vašemu Mac připojuje pomocí Bluetooth. Použijte ho ve spojení s bezdrátovou Apple klávesnicí, pro přehlednou pracovní desku bez kabelů. Když chcete odejít od vašeho stolu, Magic Trackpad udržuje bezpečné a spolehlivé připojení na 33 stop (asi 10m) od vašeho Mac.

loaded_20100727

Apple Magic Trackpad se prodává za 69 dolarů a součástí jsou 2x AA baterie

T001
T002
T003

Dnes nejčtenější

.