Zavřít reklamu

whichmacbook_macbookair20090608DigiTimes news, je jeden z nejvíce důvěryhodných serverů na světě v oblasti IT technologíí, který pracuje na stejném principu jako například agentura Reuters, tedy snaží se mít své lidi všude a díky tomu mít informace přímo od zdrojů. Jeho redaktoři po rozhovorech s výrobci komponentů hardware pro Apple Inc. zjistili, že Apple připravuje 11,6″ MacBook Air. Ten by měl být oproti předchozímu modelu zcela inovovaný, mnohonásobně lehčí a také o nějaký ten kousek lehčí a jeho tělo by mělo být pevnější.

Srdce bude tvořit procesor řady i (i3,i5,i7?) který bude dostatečně energeticky úsporný, aby zajistil velkou výdrž malé baterie. Apple očekává jeho využití zejména v podnikové sféře kde bude čelit konkurenčním notebookům, nebo také pro lidi, kteří si nekoupili iPad díky absenci Mac OS X a chtějí mít lehký a velmi snadno přenositelný notebook s Mac OS X. Apple bude schopný dodat pouze 400 000 těchto MacBooků Air v roce 2010.

iPod touch 4. generace

iPod touch má údajně objednáno několik milionů kusů 3Mpix čipů, které umožní iPodu touch jak fotit, tak i nahrávat video. Osazen bude procesorem Apple A4, který je například také v iPhone 4. Podle informací od dodavatelů je vše směřováno k tomu aby do konce roku 2010 bylo prodáno 17-18 milionů iPodů touch.

Zdroj: digitimes.com

Dnes nejčtenější

.