Zavřít reklamu

Libor Podmol rozhovorPůvodně jsem chtěl do úvodu napsat úspěchy, které dosáhl Libor během své dosavadní kariéry, ale opravdu chcete číst několik desítek stran o tom, co vše vyhrál? Takže to zkrátíme, vyzpovídali jsme pro vás jednoho z nejlepších Freestyle Motocross jezdců této planety, který kromě své Suzuki a přítelkyně miluje také svůj MacBook Pro 17″! Více informací o Liborovi najdete na jeho webu www.liborpodmol.com a těď už pojďme na slibovaný rozhovor a video věnované fanouškům Letem světem Applem!

Roman: Čau chlape, jakej aktuálně používáš stroj a co vše od Apple si už vyzkoušel.

Libor: Čau, já požívám hlavně Suzuki…:) Ale když nesedím na moto, tak u compu trávím celkem dost času, člověk musí komunikovat se sponzorama, eventama, jezdcema….
A na to mám už 3.rokem jedoucí MacBook Pro 17″ abych na to dobře viděl, pak mám iphone a ipod…

Roman: Hodně trénujes v USA, je velkej rozdíl mezi vnímáním Apple zde u nás a v USA? V ČR je nakouslé jablíčko pořád trošku symbol nějaké „nadřazenosti“.

Libor: V USA mají apple víc zažitý jako domácí počítač, všude obchody s Applem.U nás ho možná pořád někdo považuje za nadřazenou značku. Nebo aspon dřív to tak bylo mi přišlo.

Roman: Co používáš za programy nejčastěji na svém Macu?

Libor: Mozillu, sadu od Adobe Acrobat Prof, iPhoto…

Roman: Teď už na to máš lidi, ale když si začínal upravoval sis nějak fotky nebo videa z akcí sám?

Libor: Jo dřív sem si stříhal videjka s Final cut Pro, ale je to dřina :). Na fotky stále používám iPhoto, v jednoduchosti je krása.

Roman: Kdy a kde tě můžou fanoušci z ČR a SR vidět, vozíš sebou na akce MacBook, nebo se před závodem musís soustředit a na nějakou zábavu s Macem není čas?

Libor: Na Konci roku bude závod MS v FMX v Ostravě tak tam určiě, jinak přes léto mám volněji a tak se budu zůčastnovat na FMX Jamech po čechách a červenci už pojedu zpátky do US , kde mě začátkem srpna čekají X-games v L.A…

Dnes nejčtenější

.