Zavřít reklamu

idefcampNejznámější český výrobce iPhone aplikací Tapmates a Jakub Brabec pořádají ve dnech 19.6. a 20.6. 2010 vývojářskou konferenci na téma iPhone / iPad aplikace. Hlavním tahounem akce je tvorba kompletní aplikace od samého začátku, ukázka propagace a její zpeněžení, ať už formou prodeje, nebo pomocí horké novinky iAd. Konference je vhodná nejen pro programátory, ale i pro grafiky, UI / UX specialisty a další odborníky oboru. Kapacita je 60 míst.

Důvodem uspořádání konference je chybějící akce obdobného rázu na našem trhu. Stávající workshopy, konference nebo přednášky byly vedeny vesměs vždy ve stejném duchu. Spousta teorie, přednášek, které může každý potencionální účastník najít na internetu. iDevcamp je však jiný, jeho program rozhodně není stejný jako u konkurence.

Na konferenci iDevcamp si každý účastník naprogramuje aplikaci, ve které nebudou chybět žádné moderní funkce propojující uživatele se sociálními sítěmi. Odborníci z Tapmates ukáží problematiku UI, grafiky v aplikacích, hlavní rozdíly mezi iPad a iPhone designem, předají tipy, jak se vyvarovat problémům, na které může každý programátor / grafik narazit. Nejen správné načasování, ale i marketing na app store a správná webová prezentace jsou důležité kroky k úspěchu aplikace. I těmito kroky účastníky přednášející provedou. Mezi další přednášky patří novinky z WWDC, rady a tipy na seberealizaci, časovou optimalizaci a prezentaci před klienty.

Díky širokému programu je konference iDevcamp vhodná jak pro programátory, tak pro grafiky, konzultanty, marketingové specialisty, ale i investory a zaměstnavatele, kteří mohou nabrat nové kontakty či spolupracovníky. Předem přihlášení účastníci budou mít prostor předvést svá již hotová díla, nabídnout spolupráci ostatním.

Celá konference iDevcamp bude zařízena dle aktuálních trendů – nechybí Twitter wall, kam budou moci účastníci přímo psát poznámky a poznatky z dění, celá akce bude natočena na video a audio záznam, který bude účastníkům po sestříhání zdarma poskytnut. Po příchodu dostane každý účastník předpřipravené podklady ke všem přednáškám, do svých iPhonů si budou moci instalovat speciální aplikaci, ve které budou informace o přednáškách a která bude umožňovat networking mezi účastníky. Internet po celou dobu konference je samozřejmostí, stejně jako napájení notebooků.

Čas a místo konání: 

11BEda

19.6.2010 a 20.6.2010
Konferenční centrum City
Na Strži 1702/65
Praha 4

Kontakt:
Web: http://www.idevcamp.cz
Email: info@idevcamp.cz
Email pro informace novinářům: press@idevcamp.cz

Akci pořádají:
Tapmates, http://www.tapmates.com
Jakub Brabec, http://www.jakubbrabec.cz

Dnes nejčtenější

.