Zavřít reklamu

Apple led cinema
Australské redakci časopisu Macworld se podařilo získat informaci o tom, že se chystá zahájení prodeje a uvedení nového výrobku Apple s výrobním číslem: MC516LL/A K87 BETTER BTR-USA. Soudě podle toho jak jdou modelové řady by se mělo jednat o upade MacBook Air, případně Apple LED Cinema Display 27″. Tuto infromaci přinesl zdroj, který týden předem předpověděl příchod iPod 5. generace a také příchod Apple MacBook Pro i5 a i7 řady. Díky otmu je pravděpodobné, že se neplete ani tentokrát.

MacBook Air

MacBook Air by mohl přinést zejména rozšíření paměti z 2GB na 4GB DD3 a trochu rychlejší procesor typu Core 2 duo. Pro i3 nebo i5, případně i7 procesor zkrátka v Air není dostatek místa a chladícího výkonu, navíc by se musela změnit celá struktura Airu. Některé zdroje uvádí, že by měl být změněn také design, jenž bude nově vysoký stejně jako je šířka USB portu!  Připomeňme si, že takový notebook se již prodává v podobě Dell Adamo.

Apple LED Cinema 27″ Display

Jako vlastník Apple LED Cinema 24″ Display bych si přál, aby Apple zapracoval na použitém panelu, raději bych si totiž pár tisíc připlatil za displej konkurenceschopný Eizu, než zjistit, že 3 z 5 displejů mají závadu! LED technologie je perfektní, ovšem chtít za každou cenu co nejvyšší zisk a šetřit na výrobě kde se dá se Apple nevyplatilo v displejích u iMac 27″, u Apple LED cinema 24″ palců které i když to Apple Inc. oficiálně (narozdíl od zmíněných iMaců 27″) nepřiznal, mají skutečné problémy, stejně tak se to nevyplatilo ani u prvního půl milionu vyyrobených iPadů. Takže pokud nová cinema tak ano, ale raději za 50 000 Kč než za 35 000 Kč, ovšem v kvalitě Eiza a designu Apple Inc. V opačném případě nevidím důvod proč měnit. Je totiž zvláštní, když mám MacBook Pro 15″ Unibody s LED Displejem, z roku 2009 kupovaný a vyrobený ve stejný měsíc jako Apple LED Cinema display 24″, oba displeje jsou profesionálně nakalibrované a svítí tak, že i moje babička pozná viditelný rozdíl v barevnosti!

Dnes nejčtenější

.