Zavřít reklamu

coversutra
iTunes je najpopulárnejší program na triedenie vlastného hudobného archívu na svete. Rád používam iTunes na každodenné počúvanie hudby pri práci. Aj keď je ovládanie programu jednoduché nasledujúca aplikácia vám určite zvýši “user experience” z iTunes. CoverSutra je minimalistický program vyvinutý firmou Sophiestication, ktorý vám umožní ovládanie vašej hudby bez nutnosti opúšťania rozrobenej práce.

Keď počas rozpísaného článku alebo uprostred úprav vašich fotiek vás napadne nejaká iná skladba/interprét ktorého ste dávno nepočuli, nie je nič jednoduchšie než kliknúť na ikonu CoverSutra v “docku” a otvorí sa vám jednoduché okno programu v ktorom možete preskakovať na ďaľšiu/predchádzajúcu pesničku poprípade zvoliť opakovnie či náhodný výber. Taktiež vidíte aktuálny “Cover” prehrávanej skladby ktorú si môžete ohodnotiť hviezdičkami.


coversutra

Ďalšou funkciou programu je “Music search”. V Menu Bare máte ikonu programu ktorá vám umožní vyhladávanie naprieč celou iTunes databázou podľa interpréta, albumu alebo pesničky. Tiež môžete hladať vo vyvorených Playlistoch. Veľmi peknou súčasťou aplikácie je možnosť zobraziť aktuálne prehrávaný Album Cover na Desktope. Jednoduchým kliknutím pravým tlačítkom na Album môžete vybrať konkrétnu pešničku daného albumu. Po každej pesničke nám vyskočí HUD info pod ikonou v Menu Bare s informáciou o začínajúcej pesničke. Táto informácia sa môže zobrazovať aj pomocou “Growl”.

Ovládání

Na ovládanie programu je možné použiť štandarné tlačidlá na klávesnici ako Play/Pause, Next/Prev. Použitie tlačidiel vám progam tiež zobrazí peknou ikonou podobne ako úprava hlasitosti v MAC OS X. Samotná aplikácia sa dá ovládať ak klávesovými skratkami ktoré je možné ľubovolne užívaťeľsky meniť a fungujú naprieč celým systémom. CoverSutra podporuje aj sociálnu službu last.fm ktorú používa viac ako 21 miliónov užívateľov v 200 krajinách sveta. Na váš účet v last.fm sú odosielané informácie o počúvanej hudbe a tieto sa aktualizujú sa vo vašom profile. Tieto informácie môžete zdielať s ostatnými užívateľmi last.fm.

CoverSutra je dostupná za 19.95$ na oficiálních stránkách, kde si môžete stiahnuť aj Trial verziu zdarma.

Soutěž

Pokud se vám nechce za tuto aplikaci dávat 20 dolarů, stačí když se zaregistrujete k odebírání novinek na našem Twitteru, který je na adrese http://twitter.com/letemsapplem. Následně vylosujeme jednoho, ze všech kteří budou 21.4.2010 v 20:00 zaregistrování pro odběr novinek na našem Twitteru a napíše tento tweet: Súťažím s @letemsapplem o licenciu programu #CoverSutra. Zapoj sa tiež a vyhraj tu: http://www.letemsvetemapplem.eu/index.php/2010/04/20/coversutra-soutez-o-jednu-licenci. New experience of iTunes. @jcaran

Jan Caran
twitter.com/jcaran

Dnes nejčtenější

.