Zavřít reklamu

YouTube.com je již pár let naprostá špička mezi servery, které nabízejí přehrávání a ukládání videí. V současné době se začalo na YouTube.com přibývat více a více HD videí v rozlišení 720pix, což již stojí za to, si tyto videa, ale i všechny ostatní, stáhnout do svého Macu, abyste mohli video ukazovat kdykoli a komukoli, bez závislosti na připojení k internetu. Výhodou je, že YouTube.com má opravdu velmi rychlé servery, takže jste skutečně omezeni ve stahování pouze rychlostí vašeho připojení. Zřejmě nejpoužívanější downloader pro službu YouTubu.com je Wondershare Free YouTube Downloader. Aplikaci samotnou můžete zdarma stáhnout zde.

Wondershare Free YouTube Downloader

Aplikace nabízí možnost vyhledávání na YouTube, můžete buď zadat klíčové slovo jako například Apple. Kterou najdete v pravém horním rohu okna aplikace. Výhodou je, že nemusíte zadávat pouze klíčové slovo, ale pokud si na přímo na www.youtube.com naleznete video, stačí skopírovat URL do políčka pro hledání. To je obrovská výhoda, stačí tedy procházet youtube a když vás něco zaujme jen si nakopírujete url a začnete stahovat!  Základní menu nabízí také Tutorials, které vám do podrobna na videu ukážou jak stahovat přes aplikaci. Dále Search Results pochopitelně a také My Favorite a Most popular. Právě položka Most Popular má jeden háček, nezobrazuje nejpopulárnější videa přehrávané na YouTube.com, ale nejpopulárnější videa stahovaná přes Wondershare. V sekci Downloads máte přehled nad průběhem stahování a Libery pak úkrývá již stažená videa. Videa se stahují ve stejném rozlišení, v jakém jsou na YouTube.com do formátu FLV. Tento formát dokáže přehrát samotná aplikace, ale také například VLC přehrávač.

FLV?

FLV samozřejmě můžete překonvertovat spoustou aplikací a nemá cenu je zde vyjmenovávat, za zmínku stojí například Handbrake. Ovšem Wondershare jde mnohem dál než jen ke stahování videí. Za 29 dolarů, získáte takzvanou rozšířenou, neboli Pro verzi, která kromě stahování a managování umožňuje také vypalovat videa přímo z aplikace na DVD a CD. Umožňuje ale také to nejdůležitější! V samotném programu můžete také konvertovat videa z FLV do všech zajímavých formátů a to bez nutnosti instalovat nějaké kodeky nebo něco podobného. Za 29 dolarů tak můžete stáhnout video z youtube.com, nakonvertovat jej přímo do iTunes/iPhone nebo iPodu a navíc zazálohovat na DVD případně CD!

mac-free-youtube-downloader-other-04

Samozřejmě aplikací pro stahování z YouTube.com nebo i pluginů pro browsery je opravdu spousta, toto je jen nápad na jeden z nich.

Dnes nejčtenější

.