Zavřít reklamu

500x_burntimaciMac je zajisté skvělý a spolehlivý stroj, ovšem málokdo čeká, že v momentě kdy všechen váš majetek je na uhel, iMac stále funguje! Ano přesně tak, jistému Andersi Normanovi ze Švédska zachvátil celý dům ničivý požár. Všechny jeho věci, i ty nejosobnější skončili v plamenech a zbyl z nich pouze popel.  Jediné co nebylo na popel byl jeho hliníkový iMac. Spíše z legrace tedy zkusil zmáčknout tlačítko Power, co se stalo vám vylíčí sám Andres.

„Bohužel celý můj dům a všechen můj majetek byl zcela zničen, kromě mého iMacu. I když je celý opaléný, ošlehaný od kouře, plamenů a prachu, stále je funkční! Poté co jsem zapojil ohořelý kabel do zásuvky a otřel displej od sazí, spíše jen tak jsem zmáčkl tlačítko Power. Byl jsem o to překvapenější když se ozval zvuk startu Mac OS X a naskočil obraz, nakonec se i připojil k Wi-Fi. Dokonce, a to je neuvěřitelné, i moje Mighty mouse funguje jako dřív, i její kulička!“16feb10imacub3twx

Vzhledem k teplotám, které iMac musí snášet uvnitř jeho těla, nejsou někteří lidé přiliš překvapeni, že přežil podobné teploty i z venku :-)

500x_burntimac

Pokud vám shoří váš iMac, stačí prý pouze otřít displej od sazí.

500x_toastedmac

Požár přežila i Mighty Mouse, který je zcela funkční!

Dnes nejčtenější

.