Zavřít reklamu

iphoneKdyž jsem pročítal web o iPhone, vyskočila na mě Google reklama na firmu More-thing. Tahle firma se zabývá velmi vkusnými kryty na mobilní telefony HTC, Blackberry, Samsung, Apple včetně iPod. Vyrábějí polycarbonátové kryty, gumové, silikonové. Neodolal jsem a zakoupil jsem si kryt série  Metallic, po pěti měsících denního používání přináším své zkušenosti.

Obsah balení

Firma už balením nechává na zákazníkovi příjemný pocit, že si koupil dobrý produkt. Estetika dnes evidentně hraje velkou roli i u balení.

  • stylově zabalený kryt
  • samotný kryt
  • čirá folie na displej
  • zrcadlová folie na displej
  • čistící hadřík

Konstrukce

Kryt je vyroben s tvrdého ale ohebného plastu, který toho dost vydrží. Mluvím s vlastní zkušenosti, iPhone mi nesčetněkrát spadl na beton a na krytu to nezanechalo téměř žádné stopy. Plast je lehce průsvitný, ale když jej nasadíte na iPhone zafunguje jako zrcadlo. Vypadá prostě luxusně a elegantně. Je udělaný velmi přesně a krásně sedí a doléhá. Kamarád má na iPhone levný noname kryt a ten mu sám sklouzává, ale nebojte se s more. se vám to nestane.Zvláštní, ale pro mě příjemné, je rozdíl v designu na bílém iPhonu a na černém. Alespoň je malá šance potkat někoho se stejným krytem, přece jen kdo dnes nechce být originální. Kryt téměř nijak iPhone nezvětší fakt jen o mm na každou stranu a to v kapse nepoznáte a váha je blížíce se nule.

Samozřejmostí je přístupnost ke všem tlačítkům a konektorům bez jakýchkoliv problémů. Zažil jsem i kryt, který dost sahal to tlačítek na ovládání hlasitosti a překrýval konektor 3,5mm.

Závěr

Mnohé lidi určitě odradí poměrně vyšší cena 790Kč, ale kryt je opravdu nádherný s luxusním nádechem a stojí to za to do něj investovat. Firma nabízí i mnoho jiných levnějších krytů, ale mě osobně série Metallic zaujala nejvíce. Myslím, že ten kdo si chce iPhone trochu uchránit a navíc vzhledově vylepšit, tak krytem od more. nic nezkazí. Další kryty a fotografie naleznete na stránkách výrobce.

Jistě jste si všimli odřeni a škrábanečků na krytu, je to asi po 5 měsíčním používání a pár pádech na beton, ale i přesto myslím, že vypadá super.

Dnes nejčtenější

.