Zavřít reklamu

Instagram ucty iconJeště na konci minulého týdne byla nová funkce přihlášení se k více uživatelským účtům najednou na Instagramu dostupná jen pro některé uživatele, ale to se od dnešního dne. Samotná Instagram totiž oznámil, že začátkem tohoto týdne je funkce dostupná již pro všechny, a to i bez nutnosti si instalovat jakoukoli aktualizaci. Podpora totiž byla přidaná do stávající verze 7.15, která se do App Storu dostala už 2.2.2016.

Jestli si chcete do Instagramu přidat svůj další účet, stačí aplikaci otevřít, kliknout vpravo dole na profil, poté vpravo nahoře na ozubené kolečko a v menu úplně dole zvolit Přidat účet. Pak už se jen přihlásíte a je to. Vzápětí se změní spodní ikona na fotku účtu a mezi jednotlivými účty se přepnete tak, že podržíte na fotografii déle prst a zobrazí se vám všechny vaše účty a vy jen zvolíte ten, který chcete mít právě aktivní nebo na profilu kliknete nahoře na šipku, přičemž vám vyjedou všechny přihlášené účty i možnost přidat další.

Důležitá informace je také ta týkající se oznámení. Ta se totiž ukazují jen taková, která se vztahují k naposledy aktivnímu účtu. Důvod, proč se neukazují úplně všechny notifikace ze všech přihlášených účtů je šetření baterie vašeho iPhonu, iPadu nebo iPodu touch.

Pokud se na vás štěstí ještě neusmálo a stále nemáte v nastavení volbu přidat další účet, tak nezbývá než čekat. Funkce by se vám měla do Instagramu přidat během následujících hodin a v nejhorším případě během tohoto týdne.

CattarsVAAEnoti

 

Dnes nejčtenější

.