Zavřít reklamu

iDeal Swipe Wallet CaseRok 2016 tu s nami už nejakú dobu je a tak nastal čas, aby sme sa vrhli na prvé recenzie. S tým, že nás čakajú tento rok zaujímavé produkty, som rátal prakticky od prvého momentu. Rátal som aj s tým, že spoznám zaujímavé príslušenstvo od firiem, o ktorých som doposiaľ nepočul a taká príležitosť sa mi naskytla práve počas uplynulého víkendu, kedy nám do redakcie poputovali dva typy obalov od švédskeho výrobcu iDeal, ktorý sa pýši národnou hrdosťou už na balení. Švédsky nábytok nás v redakcii nikdy nesklamal a veríme, že rovnako dobrú robotu odvedú aj pri ďalších výrobkoch.

Máme tu totiž na recenziu dvojicu obalov, Slim Magnet WalletSwipe Wallet. Alebo sa jedná o štyri obaly? To už nechám posúdiť na vás. Na nás však koncept oboch obalov pôsobí tak, že je vhodný pre človeka do každej situácie. Jedná sa totiž o obaly 2v1 a každý z nich dokáže vyjadriť inú stránku vašej osobnosti. Aby som to upresnil, tak „jadrom“ je tmavé plastové puzdro s karbónovou textúrou. Svojim vzhľadom má veľmi blízko k tomu oficiálnemu obalu od Apple, ibaže je výrazne tenší a oveľa, oveľa pevnejší. Mobil vám z neho určite nevypadne. Keď sme totiž v redakcii potrebovali vybrať iPhone preč z obalu, trvalo nám to dobrých 7 minút a niekoľkokrát sa stalo, že mobil sa zase zacvakol naspäť dovnútra. O pevnosti obalu teda rozhodne netreba pochybovať.

iDeal Wallet Case

Plastové puzdro, ktoré je súčasťou oboch obalov, na mňa osobne vplýva ako „ulica“ a viem si predstaviť, že tento kryt si vezme so sebou človek keď si potrebuje ísť napríklad kúpiť večeru, noviny alebo cigarety do samoobsluhy a už nemá v pláne riešiť žiadne pracovné záležitosti. Prípadne si ho viem ešte predstaviť u človeka, ktorý so sebou nosí iPhone pri behaní.

Kožená polovica naopak pôsobí elegantne, telefón však vďaka nej razom priberie na hmotnosti a naberie tvar, ktorý tak nejak vyjadruje, že ste pracovne vyťažený, seriózny a máte business jednania. Spracovanie koženej časti je u oboch obalov inakšie. Slim Magnet Wallet je totiž tou jednoduchšou verziou, ktorá vám zabalí mobil do kože a zároveň vám umožní ukryť si dovnútra tri platobné karty.

iDeal Swipe Wallet

Potom je tu však verzia Swipe Wallet, ktorá má tiež otvory pre platobné karty, no teraz sú dva a nachádzajú sa na vonkajšej zadnej strane obalu. Predná časť bola obohatená o plastové okienko, cez ktoré vidíte čas alebo meno volajúceho. V spodnej časti sa potom nachádza čiara z vodivého materiálu, čo vám umožní zdvihnúť hovor bez toho, aby ste museli otvoriť obal. Na jeho boku sú navyše zvýraznené polohy tlačidiel pre zmenu hlasitosti, čo je užitočný detail. Z tohto hľadiska je teda pohodlnejší. Spojenie plastového a koženého obalu je veľmi jednoduché vďaka silným magnetom. Dokonca to vyzerá, že iDeal použil silnejšie magnety, než aké používa u svojich Smart coverov samotný Apple.

iDeal Swipe Wallet

Resumé

Ak by som to mal teda zhrnúť, tak v oboch prípadoch dostanete nie jeden, ale dva obaly a každý z nich je vhodný do inej situácie – jeden do práce a druhý na doma. Zmeniť vzhľad vášho mobilu z pracovného na domáci je pritom jednoduchá, keďže sú spojené pomocou magnetu. Kožené puzdro je spracované kvalitne a je príjemné na dotyk a navyše si doň môžete ukryť aj svoje platobné karty, takže ich máte po ruke. Ak si potrpíte na funkcie naviac, potom je k dispozícii model, ktorý vám umožní pohodlnejšie zdvíhať hovory bez toho, aby ste museli otvárať obal a dokonca vám umožní ovládať hlasitosť. Plastové puzdro je spracované taktiež veľmi kvalitne, čo dokazuje aj jeho extrémna pevnosť. Máte istotu, že vám z neho mobil nevypadne, ale zas vybrať ho odtiaľ je náročná úloha.

iDeal Wallet Case FB

Dnes nejčtenější

.