Zavřít reklamu

Live Photos iconNové iPhony 6s a 6s Plus se mohou pochlubit funkcí Live Photos, ze kterých lze snadno udělat živé tapety, jenž aktivujete na uzamčené obrazovce pomocí 3D Touch. Ovšem pořídit kvalitní Live Photos, které byste si mohli nastavit jako wallpapery není úplně jednoduché. Nedávno jsme si ukázali aplikaci, která dorazila do App Store s desítkami Live Wallpapers. Nyní si ale ukážeme další povedenou, která vám promění jakýkoli statický obrázek nebo fotografii na živou tapetu.

Aplikace LivePapers, kterou si můžete v App Store koupit za drobnou částku, totiž přidá do zvolené fotografie předem vybranou animaci, kterou na statickou fotografii aplikuje a tím se tak z ní stane Live Photo neboli Živá fotografie, kteoru snadno nastavíte na iPhonu 6s a 6s Plus jako živou tapetu.

Jakmile aplikaci stáhnete a nainstalujete, stačí jí otevřít, vybrat z galerie jednu fotografii a poté vlevo dole kliknout na hůlku. Zobrazí se vám nabídka hned několika animací, které můžete na fotografii aplikovat. Až si jednu z nich vyberete, tak stačí nahoře kliknout na Save, čímž uložíte novou Live Photo do galerie, odkud ji už snadno nastavíte jako tapetu.

Upozorňuji ale, že živou tapetu můžete nastavit jen na iPhonu 6s a 6s Plus, jelikož je nutné jí aktivovat pomocí 3D Touch. Na jiných zařízeních tedy Live Photo vytvoříte také, ale jako živou tapetu si ji nenastavíte.

[appbox appstore id1069621692]


*zdroj: theappfactor

 

Dnes nejčtenější

.