Zavřít reklamu

HOCOVěřím že většina lidí v ČR/SR kteří mají Apple Watch sáhla po variantě sport, která se dodává s pryžovým řemínkem a protože jej mám také, musím říct, že mi mnohem víc než hodinky pocitově připomíná sportovní náramek. Nejde o vzhled, ale spíš o dojem jakým působí na ruce, zkrátka pokud máte na zápěstí klasické hodinky a poté si dáte Apple Watch, poznáte rozdíl.

Nyní jsem měl možnost otestovat kovový pásek od společnosti Hoco, který nese název Milanese Loop. Jedná se o tah tvořený z nerezové oceli s označením 316L, který je tkaný z jednotlivých ocelových vláken, jenž obepínají vaše zápěstí. Řemínek nebo chcete-li tah se nasazuje klasickým magnetickým způsobem a pasuje na hodinky stejně jako originální pásky od Applu. Nemusíte se bát že by vypadával nebo o milimetr přesahoval tělo samotných hodinek, preciznost je vidět na první pohled.

Hoco

Tah nemá sponu, ale zapíná se pomocí magnetu, který je ukončen na konci řemínku, jenž je protažen za očko, které drží na Apple Watch. Zapínání je to poměrně pohodlné a i když se vám stane, že máte širší dlaň a nejste schopni v zapnutém stavu řemínek přetáhnout přes dlaň a prsty, stačí jej vyvléknout z očka a provléknout až na zápěstí, díky čemuž bude sedět řemínek i skutečně velkému chlapovi.

Hoco Apple Watch

To co se mi však na Milanese Loop nejvíc líbí je fakt, že díky tomuto řemínku získáte pocit, že máte na zápěstí skutečné hodinky a nikoli nějaký sportovní náramek. Pocit se popisuje jen velmi těžko, ale věřte mi, že skutečně získáte pocit jako z kalsických hodinek a Apple Watch tak začnete díky tomuto náramku také vnímat. Navíc pokud máte jinou než zlatou barvu, bude se vám řemínek k hodinkám na rozdíl od těch mých hodit.

IMG_0170
  • Kovový pásek Hoco pro Apple Watch si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v Pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2
iPouzdro
Hoco AW

IMG_0168
IMG_0173

Dnes nejčtenější

.