Zavřít reklamu

printscreen 2016-01-21 v 19.01.39Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

JELLIES!
Přidejte se k rybářovi Bobovi na jeho cestách po mořích, kdy se snaží najít své prsty, které mu ukously ty proklaté potvory. Úkol je naprosto jednoduchý – pochytejte co nejvíc medúz za 60 sekund, abyste získali své prsty zpět. Užijte si pěkný minimalistický design a originální hudební doprovod.

[appbox appstore id853087982 oldprice=“0,99€“]

Orby Widgets
Orby Widgets obsahuje 12 užitečných widgetů do notifikačního centra. Nabízí např. widget pro konverzaci, widget na rychlé spuštění vašich oblíbených aplikací, rychlé vytáčení preferovaných kontaktů, sdílení hudby na Facebooku či Twitteru, widget, který vám ukáže kolik času zbývá než se vám vybije telefon a mnoho dalších užitečných widgetů.

[appbox appstore id936035527 oldprice=“0,99€“]

HalfPressCamera
Aplikace dělaná speciálně pro nový iPhone 6s a 6s Plus. Pokud stisknete spoušť jen lehce, tak si můžete rychle přizpůsobit bílou nebo zamknout zaostření či AF. Pokud ale stisknete silně pomocí 3D Touch, tak se pořídí fotografie.

[appbox appstore id1046040521 oldprice=“1,99€“]

iTranslator Widget
Pokud něco potřebujete rychle přeložit z jendoho jazyka do druhého, pak se vám bude určitě iTranslator Widget. Jedná se totiž o widget do Oznamovacího centra do záložky Dnes, odkud můžete velice snadno překládat různá slova. Aplikace podporuje 37 jazyků a rozpozná, v jakém jazyce jste zadali slovo, abyste nemuseli zbytečně hledat jazyk.

[appbox appstore id1063627763 oldprice=“1,99€“]

Live Layout
Aplikace s celým názvem Live Layout for Live Photos, Videos and Animated GIFs vám umožní skládat zajímavé koláže z videí, animovaných gifů nebo Live Photos z iPhonu 6s. Poté umí koláže uložit zpět do formátu jaký si zvolíte. Během tvoření koláže navíc můžete videa zmenšovat, ořezávat a mnoho dalšího. Určitě aplikaci vyzkoušejte, protože osobně neznám žádnou lepší, která by byla zdarma.

[appbox appstore id1062529314 oldprice=“1,99€“]

VidPicLab
Pokud někdy potřebujete získat fotografii z videa ve vysoké kvalitě, pak si určitě stáhněte VidPicLab. Aplikace umožňuje kromě pořízení fotografie z videa jí následně upravovat, přidávat efekty, popisy, nálepky a mnoho dalšího. Fotografii můžete samozřejmě i zmenšit nebo ořezat.

[appbox appstore id967250719 oldprice=“4,99€“]

LiveCover
LiveCover umožňuje pořizovat Live Photos na všech zařízeních s iOS 9, tedy nejenom na nejnovějším iPhonu 6s, ale i na starém iPhonu 4s a novějších nebo i na iPadu. Apliakce naví umí nastavit statickou fotografii pro Live Photos, vyhledat všechny Live Photos v zařízení, což iOS 9 neumí a udělat z živé fotografie statickou.

[appbox appstore id1054226734 oldprice=“2,99€“]

Private Camera Pro
Chtěli jste si někdy raději skrýt některé fotografie nebo? S Private Camera Pro můžete. Umožňuje totiž pod heslo skrýt vybrané fotografie, ale můžete je z aplikace i sdílet přes cloud nebo přes zprávy. Pomocí aplikace ale také můžete video nebo fotografie pořizovat a ty tak budou automaticky hned chráněná heslem. Private Camera Pro navíc podporuje speciální režim pro hosta s falešným heslem.

[appbox appstore id473538611 oldprice=“2,99€“]

Cesium Music Player
Pokud hledáte nějakou propracovanější náhradu za výchozí aplikaci Hudba na iPhonu, pak zkuste Cesium Music Player, který vám nabídne spoustu zajímavých gest, na které si rychle navyknete a celkově urychlí ovládání hudby. Gesty můžete posouvat skladby dopředu a zpět nebo je zamíchat a další.

[appbox appstore id924491991 oldprice=“1,99€“]

PRO Screen
Jestli chcete mít svou uzamčenou obrazovku jedinečnou, pak si určitě stáhněte PRO Screen, ve kterém můžete speciálně ohraničit hodiny nebo nápis „Přejeďte pro odemknutí.“ Jak aplikace funguje můžete vidět na snímcích níže.

[appbox appstore id919719654 oldprice=“0,99€“]

Weather Around
Jedna z mnoha aplikací na počasí. Weather Around umí v povedeném prostředí zobrazí aktuální počasí v závislosti na vaší poloze a také ukáže co nejpřesnější venkovní teplotu. Umí samozřejmě i předpověď na několik dní dopředu nebo ukázat pravděpodobnost, že bude pršet, sílu větru a mnoho dalšího.

[appbox appstore id884408452 oldprice=“3,99€“]

Photo Camera Cleaner doctor
Pokud máte v knihovně spoustu fotografií a některé hned dvakrát nebo jsou si hodně podobné, tak určitě stahujte Photo Camera Cleaner doctor. Ten vám totiž vyčistí vaší knihovnu fotografií a uvolní vám místo na vašem iPhonu, což se hodí zejména na 16GB modelech.Nezapomeňte ale fotografie nakonec smazat ze složky „Naposledy smazáno“.

[appbox appstore id1073847752 oldprice=“3,99€“]

SoundLax
Pokud se při práci na něčem důležitém potřebujete soustředit a nechcete být rušení, pak vyzkoušjte SoundLax. Jedná se o aplikace, která vám pustí uklidňující zvuky a vám se bude buďto lépe pracovat nebo i usínat. Na výběr máte několik různých zvuků a aplikace vás neurazí ani svým povedeným designem.

[appbox appstore id1061861874 oldprice=“0,99€“]

DotPass Passwords
Aplikace, která vám vygeneruje heslo na základě kombinace tahů mezi tečkami a zadaným slovem. Heslo si pak můžete přiřadit k čemukoli a stejně si jej můžete poté nechat zobrazit.

[appbox appstore id794993247 oldprice=“0,99€“]

iHue
Pokud doma máte chytré žárovky Philips Hue, pak se vám bude aplikace iHue určitě líbit. Jde o jednoduchou aplikace, která umožní vzdáleně ovládat Philips Hue, tudíž umí změnit barvu, sílu světla či žárovku zcela vypnout a zapnout. Philips Hue můžete ovládat i po skupinách, které si v aplikaci můžete upravovat.

[appbox appstore id1062767148 oldprice=“0,99€“]

Horizon Chase – World Tour
A na závěr taková menší oddechovka, když si chcete něco na svém iPhonu zahrát. Horizon Chase – World Tour se sice nepochlubí nejlepší grafikou, ale získala si hned několik ocenění od zahraničních webů, které se věnují hrám pro telefony. Horizon Chase nabídne 73 tratí a ve 32 městech a vybírat si můžete z mnoha aut. Nejlákavější bude samozřejmě postup ve hře, kdy se postupně vylepšujete a dosahujete tak lepších výsledků.

[appbox appstore id991018252 oldprice=“2,99€“]

iphone hnad apps

 

Dnes nejčtenější

.