Zavřít reklamu

Danny P MacBookKdyž vezmete kvalitní černou kůži, prošijete ji bílou nití a dovnitř dáte semiš, pak vznikne obal který nejen že padne jako ulitý vašemu MacBooku Air 13″, ale upoutá pozornost kdekoli kam přijdete. Přesně takový je obal Danny P. pro MacBook, který se vyrábí přímo v ČR a jeho precizní úroveň zpracování je vidět na první pohled.

Je důležité si hned na začítku uvědomit, že kožený obal ochrání váš MacBook před škrábanci, ťukanci a odřeninami, ale v žádném případě neslouží jako ochrana při pádech nebo podobných věcech. Pokud tedy očekáváte, že váš MacBook přežije pád ze třetího patra, pak se musíte podívat jinam, zde se bavíme o eleganci, která chrání spolehlivě váš počítač při běžném používání.

MacBook se do obalu jednoduše zasune s tím, že jedna boční část je vždy vidět a proto jej můžete v obalu například i nabíjet nebo naopak nechat nabíjet z MacBooku například iPhone. Obal je velmi těsný a nemusíte se v žádném případě bát, že by z něj počítač mohl vypadnout, to se zkrátka nestane, vše padne přesně tak jak má.

Dannyp

Samozřejmě záleží na stylu, který nosíte a dle mého názoru i na věku. V batohu od Dakine zkrátka nebude tento obal vypadat tak, jak když si jej vezmete na jednání kde máte svetřík od Corneliani a na ruce hodinky za stovky tisíc. Pokud však milujete elegantní styl a libí se vám mít kvalitní věci, pak je tento obal jako stvořený přímo pro vás.

Co mi osobně vadí je logo Danny P. z obou stran. Dostal jsem se do fáze, kdy pro mě nic neznamená ani logo značky jako je LV nebo Gucci a říkám si že já platim jim, ne oni mě abych dělal reklamu. Pokud by Danny P. přišlo s možností nechat si do kůže vyrazit své vlastní logo nebo například iniciály, pak by u mě získal obal 100/100, ale i tak musím uznat že logo není příliš výrazné, jen škoda že je z obou stran.

Dannyp

Jedná se o obal, který je svým zpracováním na úrovni těch od společností jako je Gucci, Louis Vuiton, Prada nebo například Burberry a přitom jediné čím se od nich liší je pouze jiné logo a cena, která je v tomto případě v korunách, zatím co u výše jmenovaných značek zaplatíte podobnou částku jen v Eurech. Kvalita je zkrátka vidět na první pohled a při každém jednání s ním uděláte dojem. Pokud tedy hledáte kožený obal na MacBook té nejvyšší kvality, pak není příliš nad čím přemýšlet.

Dannyp

Dnes nejčtenější

.