Zavřít reklamu

iPhone 7 concept 5 iconUž před několika týdny vyplula na povrch zpráva, že by se Apple u iPhonu 7 mohl zbavit 3,5mm jacku v honbě za tenčím tělem. Ať už tomu tak bude nebo ne, určitě by nás všechny zajímalo, jak by takový iPhone bez tradičního konektoru pro sluchátka vypadal. Německý designér Eric Huismann se rozhodl, že koncept takového iPhonu 7 vytvoří a dokonce jej zbaví i kritizovaných pruhů pro antény a vystouplé čočky fotoaparátu.

Jak sami můžete níže vidět, koncept iPhonu 7 je silně inspirovaný současným iPhonem 6/6s, ovšem je o něco tenčí, namísto Lightning konektorem disponuje USB-C, čočka fotoaparátu se schovala do těla a pruhy pro antény zmizely úplně. Navíc, jak už bylo zmíněno výše, designér odstranil 3,5mm jack a na spodní straně tak najdete jen reproduktor, konektor a nový Beats Audio mikrofon. Kvůli absenci konektoru tak designér navrhl i nová Apple AirPods sluchátka, která si nechal před pár měsíci a patentovat a vůbec poprvé nám tak naznačil, že by mohlo opravdu dojít k odstranění 3,5mm jacku, což naznačují i další zprávy.

Zajímavý je také nový Home Buton, který sice není zabudovaný v displeji, ale zato nabízí 3D Touch technologii stejně jako displej a haptickou odezvu, když jej silněji stlačíte. Huismannův iPhone 7 navíc disponuje 15-megapixelovým fotoaparátem s možností nahrávat videa ve 4K rozlišení jako současný model. Pro úplnost ještě designér navrhl vedle tradičního iPhonu 7 a 7 Plus ještě iPhone 7 mini s 4″ displejem, o kterém se také již nějakou dobu spekuluje. Nicméně jedny informace tvrdí, že jej Apple představí už v březnu a další, že spatří světlo světa až v září vedle ostatních iPhonů.

iphone-7-one
iphone-7-airpods
iPhone-7-second
iphone-7-home-button
iphone-7-all-version
iPhone 7 FB koncept

Dnes nejčtenější

.