Zavřít reklamu

Danny P
Pokud milujete Apple, luxus, kvalitu a minimalismus, pak jste určitě na správné adrese. Do redakce nám totiž zamířila luxusní kožená peněženka společně s obalem v jednom pro iPhone 6/6s od české společnosti Danny P., která doposud působila především na americkém trhu, kde je o jejich luxusní kožené obaly a peněženky poměrně velký zájem, což dokazuje i zmínka v prestižním časopisu Forbres. Nicméně o jejich kožené obaly začínají mít postupně zájem i zákazníci na tuzemském trhu a právě z tohoto důvodu se vůbec ten nehlavnější produkt dostal i do našich rukou a my jsme tak měli možnost vyzkoušet luxus na vlastní kůží v podání kožené peněženky s pouzdrem v jenom.

Peněženka je vyrobena z pravé italské kůže, což poznáte ihned po rozbalení, kdy okamžitě ucítíte onu koženou vůni a na dotek poznáte, že jde opravdu o luxus. Nicméně peněženka, i všechny ostatní obaly a produkty od Danny P., jsou vyráběny v České republice, což zaručuje jistou kvalitu od zlatých českých ručiček, protože obaly jsou šity ručně a nejsou vyráběny na zakázku v obřích čínských továrnách.

Danny P. si potrpí na všechny detaily, což nám dokázal i samotnou krabičkou, kde na horní straně naleznete logo společnosti a pod ním v levém dolním rohu pravou pečeť, která spojuje provázky, jenž elegantně obepínají celou krabičku. Zadní strana pak připomíná pohlednici, kdy v pravém horním rohu najdete fotografii produktu uvnitř ve stylu poštovní známky, vedle pak razítko s logem Danny P. a v levém horním rohu adresu pobočky společnosti v New Yorku. Uprostřed pak na sebe upozorňuje optimistická zpráva. Po rozbalení si už z jemného papíru vyndáte luxusní peněženku s pouzdrem a pod ní naleznete ještě informace o sociálních sítích.

Danny P
Danny P

Danny P. prezentuje produkt jako peněženku, která je obohacena o kapsu pro iPhone, tudíž poslouží i jako pouzdro. Právě z tohoto důvodu zde najdete 5 přihrádek na debetní či kreditní karty, pod nimi jednu větší kapsu pro různé vizitky nebo méně důležité kartičky, vedle pak samotnou kapsu na iPhone a za nimi velkou kapsu pro bankovky.

Zpracování je opravdu kvalitní. Všechny švy jsou dokonalé a nikde nekouká ani nitka. V přihrádkách pro karty vše důležité drží a rozhodně se nestane, že by nějaká karta snadno vypadla. Stejně tak i bankovky v kapse, která je podle mého názoru až příliš hluboká, což je ale zapříčiněno především tím, že výrobce chtěl udělat peněženku pro všechny druhy bankovek. V kapse pro iPhone drží telefon jako přikovaný a rozhodně nehrozí, že by z ní mohl vyklouznout. Tím pádem je někdy obtížnější telefon z obalu vyndat, ale pomůže vám vykrojené místo, díky kterému iPhone uchopíte mezi prsty a za pomocí obou rukou, kdy si peněženku přidržíte, jej vytáhnete. Peněženka slouží i jako ochrana pro jablečného miláčka a s určitostí mohu potvrdit, že pokud by vám vyklouzla z rukou a spadla i s telefon na zem, nic se mu nestane.

Resumé
Jestliže byste se rádi zbavily nutnosti neustále dávat pozor jak na peněženku, tak na iPhone a zároveň hledáte luxusní a kvalitně zpracovaný výrobek, pak je Danny P. kožená peněženka s pouzdrem na iPhone 6/6s to pravé pro vás. Spojí ochranu pro iPhone a peněženku do jednoho a nabídne tak vše potřebné, co máte vždy u sebe. Peněženku s pouzdrem bych určitě hodnotil kladně, hlavně vzhledem ke kvalitnímu zpracování z českých dílen, čistému designu a kvalitní ochraně. Jediné, co mi trochu nevyhovuje je absence kapsy na mince, ale jak jsem se už několikrát přesvědčil, majetnější lidé sebou nenosí drobné a mnohdy platí jen kreditní kartou a v případě nutnosti bankovkami. Vzhledem k použitému materiálu ani cena pro někoho nemusí být vhodná, ale je potřeba si uvědomit, že produkt spojuje peněženku a pouzdro do jednoho a navíc je celý vyroben z pravé italské kůže.

Danny P. je navíc vůbec první česká značka, která se dostala do Apple Storu. Apple totiž na svých oficiálních stránkách začal před pár dny prodávat námi recenzovanou peněženku s pouzdrem, ale prozatím jde o variantu pro iPhone 6 Plus/6s Plus. Další produkty, v podobě obalů pro menší iPhony a také iPady či MacBooky by měly do nabídky zamířit v budoucnu. Paradoxně obal nenajdete na  českém Apple Online Storu, ale rozšíření do dalších zemí je naplánováno.

Danny P
Danny P
Danny P

Dnes nejčtenější

.