Zavřít reklamu

Apple Watch iconAčkoliv se k nám do Čech nebo do sousedního Slovenska jablečné Apple Watch ještě oficiálně nedostaly, tak ale i u nás najdeme občany, kterým tyto hodinky zdobí zápěstí. Nejjednodušší je si pro ně dojet do sousedního Německa. Dnes ale nebudu hodinky zbytečně vychloubat. Jedno si ale neodpustím – inženýrům se povedlo skvěle navrhnout sundavání a nasazování řemínků. Nikdo jiný skutečně nic tak jednoduchého a rychlého nemá. Právě proto je tak populární si kupovat další náhradní řemínky. Dnes se podíváme na pět zajímavých náhradních řemínků, které nepatří k těm nejdražším.

JETech Stainless Steel Band
První a hned velmi zajímavý. Nadchne už jenom materiál. Již z názvu poznáme, že se jedná o tvrzenou ocel. Řemínek je podobný tomu z Huawei Watch nebo například tomu originálnímu kroužkovému od Apple Watch. Délka pásku je 22 centimetrů. Zapínání je magnetické, čili působí elegantně a hlavně je velmi jednoduché. Celkově působí pásek elegantně. Když vezmeme v potaz, že originální kroužkový řemínek pro Apple Watch stojí 150 dolarů, tak můžeme být vděčni za tuto variantu, která ve stříbrné variantě stojí 40 dolarů a jestli budete chtít černou nebo zlatou variantu, tak si musíte připlatit dalších 10 dolarů. Řemínky jsou samozřejmě dostupní pro 42mm variantu i pro 38mm variantu.

JETech Stainless Steel Band

JETech Buffalo Leather Band
Tento kožený řemínek je takřka elementární kousek do vaší sbírky. Rozhodně se jedná o doplněk, který nikdy neurazí, ale v dnešní době ani nenadchne. Na párty nebo ve společnosti nebudete vypadat nijak extravagantně. Hodinky nabídnou kůži (černou nebo zářivě červenou variantu) a klasické řemínkové zapínání. Potěší cena, která činí 17 dolarů a to jak pro 38mm tak pro 42mm verzi.

¨JETech Buffalo Leather Band

JETech Genuine Leather Band
Jestli vám u hodinek vyhovuje kožené pásky, tak se vám rozhodně musel líbit předešlý řemínek od JETech. Ale tato společnost vyrábí ještě jeden typ, který je takřka totožný s těmi originálními od Apple Watch. Jedná se o magnetický kožený řemínek. Takový ten vroubkovaný co Apple zdařile cpe všem, kteří si chtějí koupit klasickou variantu Apple Watch. Tato alternativa od JETech je skutečně téměř totožná a především daleko levnější. V nabídce je pásek v černé, modré a červené barevné variantě za 40 dolarů a to samozřejmě pro obě rozměrové varianty (42mm38mm).

JETech Apple Watch Leather Loop

MoKo Silicone Sport Band
První vás asi napadne, že většina barev je velmi křiklavých, jako například tyrkysová. Zároveň ale láká k příjemnému a komfortnímu nošení. V MoKo chtějí zaručit absolutní pohodlí, takže vám do balení přidávají ještě jeden delší pásek. Zapínání není nijak převratné, jedná se o klasické zapínání okoukané z originálních silikonových řemínků pro Apple Watch. Řemínek stojí 18 dolarů a je na výběr z mnoha rozličných barevných variant a to pro obě velikostní varianty.

Apple Watch silicon řemínek

iVAPO Stainless Steel Metal Band
Nenechte se zmást názvem, tento řemínek není primárně určen pro vyznavače tvrdší muziky, ale pro skutečné chlapy je, to nezapře. V základě se jedná o typický pánský řemínek. Podobný řemínek se prodává i v obchodech Apple Store, ale to za neuvěřitelných 450 dolarů, což skutečně postrádá smyslu. Není tedy divu, že výrobci jako iVAPO, kteří totožné nebo mnohdy lépe vypadající pásky prodávají několikanásobně levněji. Jedná se tedy o klasický kovový článkovaný řemínek. Na mužské ruce vypadá velmi dobře. Prodávají se dvě barevné varianty a to stříbrná (28 dolarů) a černá (36 dolarů).

iVAPO Apple Watch

*Zdroj: iMore

Dnes nejčtenější

.