Zavřít reklamu

ZAGG Slim Book icon
ZAGG Slim Book Case je dalším zajímavým krytem s klávesnicí v jednom. Funguje na úplně stejném principu jako ClamCase Pro. Nabízí tedy kvalitní klávesnici s hliníkovými tělem, podsvícená klávesnice nebo také nabídne čtyři postoje klávesnice – na psaní, na sledování filmů anebo k používání jako klasický tablet. Klávesnice navíc dokáže bez nabíjení fungovat až dva roky, takže s sebou nebudete muset nosit neustále nabíječku. Jak bude vypadat v kontrastu s ClamCase Pro?

Oproti ClamCase Pro má Slim Book jednu velkou nedokonalost – nedokáže se přetáčet ve stylu Lenovo Yoga. Můžete sice iPad odepnout a pak ho připnout třeba opačně, ale už ho musíte odepnout a to rozhodně není žádoucí. Klávesnice je stejně rozložená, což je velmi dobře, protože na tomto druhu klávesnic se píše velmi rychle a bez překlepů. Tělo klávesnice je hliníkové, takže bude vypadat dobře i když se musím přiznat, že na mě působila lépe klávesnice ClamCase.

ZAGG Slim Book

Dost lidí se ale shoduje na jedné zásadní problematice. Na to, že vám má klávesnice pomoci hlavně na cestách, je až přehnaně těžká. Osobně vidím důvod tohoto problému ve velké baterii. Ta je sice dobrá v tom, že vydrží až dva roky, ale ta hmotnost je až zbytečná a mně by ani nevadilo každou neděli si klávesnici nabít, už jen kvůli kompaktním rozměrům. Každopádně, ať už si vyberete ClamCase nebo ZAGG, rozhodně neprohloupíte, protože obě nabízí pěkný design, dobrou klávesnici i jakousi ochranu, díky hliníku a plastovému krytu iPadu. ZAGG Slim Book pro iPad Air 2 se prodává i u nás a to za cenovku lehce pod 3 tisíce, takže se nemusíte spoléhat na zámořský trh.

ZAGG Slim Book

Dnes nejčtenější

.