Zavřít reklamu

icon 355970_larger (1)Vzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Shortcuts
Shortcuts vám umožní zjednodušit si každodenní úkoly a pomůže vám ušetřit čas díky vytvoření klávesových zkratek pro rutinní záležitosti jako např. spouštění aplikací, otevírání webových stránek, práci s iTunes či různých systémových akcích.

[appbox appstore id402271673 oldprice=“9,99€“]

ProCommander
ProCommander je velmi praktickým souborovým správcem. Poskytne vám mnoho funkcí, které potřebujete pro rychlý přístup k vašim souborům a složkám. Pro snadnější ovládání aplikace nabízí klávesové zkratky, možnost přizpůsobení si aplikace podle svého a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1048204375 oldprice=“1,99€“]

Money Pro
Tato aplikace je zaměřena na monitorování vašich výdajů. Money Pro se stane vaším osobním finančním poradcem, který vám bude pomáhat činit rozumné kroky při spravování vašeho rozpočtu. Aplikace Money Pro vám mimo jiné lehce ukáže, kam doopravdy jdou vaše peníze a jakým způsobem je lze utratit moudře.

[appbox appstore id972572731 oldprice=“29,99€“]

2Do
Aplikace 2Do přináší naprosto odlišný přístup ve spravování a řízení každodenních úkolů. Tato aplikace se vyznačuje velmi jednoduchým uživatelským rozhraním a rozsáhlými možnostmi.  Nabízí například vytvoření úkolu prostřednictvím emailu, dále poskytuje možnost uzamknout si jednotlivé listy s úkoly či rovnou celou aplikaci. 2Do vám také umožní nastavovat si různé připomínky pro vaše úkoly.

[appbox appstore id477670270 oldprice=“49,99€“]

DaisyDisk
DaisyDisk vám pomůže vyhledat a odstranit obsáhlé a zbytečné soubory na vašem Macu. Aplikace nabízí unikátní uživatelské prostředí, které vám značně zjednodušší práci s touto aplikací. Lehce si proskenujte svůj disk a ušetřete mnoho místa.

[appbox appstore id411643860 oldprice=“9,99€“]

Copied
Copied je fajnovým manažerem pro správu vašeho kopírovaného textu. Ukládejte texty, odkazy a obrázky z jakékoliv aplikace. S Copied budete mít okamžitý přístup k vašemu uloženému obsahu přímo z menubar. Synchronizace mezi vašimi iOS zařízeními je samozřejmostí.

[appbox appstore id1026349850 oldprice=“7,99€“]

File Renamer
S File Renamer je vcelku jednoduché přejmenovávat najednou velké množství souborů. Je to rychlé, precizní a především vám ušetří mnoho času.

[appbox appstore id1054853939 oldprice=“5,99€“]

EaseUS
Existuje mnoho situací, při kterých byste mohli přijít o svá data, např. klasické smazání omylem, formátování, napadení virusem, zhroucení softwaru, neočekávaný výpadek proudu a mnoho dalších. EaseUS je jednoduchý software, který vám přináší možnost navrácení souborů, takže můžete zachránit všechny možné druhy souborů. Snadno můžete navrátit videa, fotografie, hudbu, dokumenty, archivy a mnoho dalšího.

[appbox appstore id740355970 oldprice=“79,99€“]

Prizmo 3
Prizmo 3 je skenovací aplikací s optickým rozpoznáváním znaků ve více než 40 jazycích světa (český jazyk je podporován). Dále aplikace umí editovat, převádět text do mluvy a také podporuje iCloud. Aplikace funguje jak se snímky z iPhonu, iPadu, digitální kamery, screenshoty a dalšími snímky. Aplikace umí automaticky rozpoznávat okraje, podporuje velké množství souborů a umí rozpoznávat text, obrázky i čísla. Prizmo 3 obsahuje opravdu širokou paletu různých funkcí, které se hodí každému.

[appbox appstore id546392952 oldprice=“49,99€“]

Compartments
Compartments je rychlou, krásnou a jednoduchou aplikací na organizaci a spravování vašich věcí v domácnosti. Aplikace obsahuje více než 100 krásných ikon pro reprezentaci vašich místností, kolekcí a předmětů. Ideální aplikace pro všechny sběratele.

[appbox appstore id402352687 oldprice=“1,99€“]

Flexiglass
Flexiglass vám nabízí pohodlnou cestu, jak přetahovat, měnit velikost, maximalizovat a měnit velikost oken na vašem Macu s myší, trackpadem i klávesnicí. Flexiglass se řídí prostým heslem: Čím jednodušší, tím lepší.

[appbox appstore id426410278 oldprice=“9,99€“]

MovieDesktop
Chcete dynamickou tapetu pro váš Mac? S aplikací MovieDesktop to není žádný problém. Pokud trávíte mnoho času u počítače, tak se může stát, že jste už unaveni tou jednou předvídatelnou tapetou. Po stáhnutí této aplikace můžete sledovat různá videa namísto jedné nudné nehybné tapety. Můžete si tam nahrát videa s jakoukoliv délkou.

[appbox appstore id534934171 oldprice=“0,99€“]

Pattern Doodles
Pattern Doodles je grafickou aplikací, která se zaměřuje na vytváření všemožných vzorů. Vaše výtvory mohou být ukládány ve formátu jpg. Pokud máte náladu být trochu kreativní a užít si trochu legrace, je Pattern Doodles pro vás to pravé.

[appbox appstore id661170326 oldprice=“1,99€“]

Tell Note
Tell Note je prostým a snadno použitelným pomocníkem pro audio nahrávání. Nahrávat můžete prakticky cokoliv – konference, lekce, přednášky. Tell Note je skvělou aplikací pro obchodníky či studenty.

[appbox appstore id528270193 oldprice=“0,99€“]

Sea of Squares
Sea of Squares je prostá uklidňující puzzle hra. Spojte dva nebo více sousedících kusů stejné barvy a posuňte je nahoru, dokud nedokončíte celý level. Hra nabízí přes 100 levelů, 3 stupně obtížnosti a výsledkovou tabuli, kde si můžete porovnat skóre se svými přáteli a ostatními hráči. Zdá se vám, že nic jednoduššího si vývojáři vymyslet nemohli? Stáhněte si Sea of Squares a uvidíte sami.

[appbox appstore id1031013585 oldprice=“0,99€“]

apps macbook-no-glow-2-100578153-orig

Dnes nejčtenější

.