Zavřít reklamu

icon 170202_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Audio Notebook
Děláte si často poznámky, ale nebaví vás si je psát? Pak je tato aplikace právě pro vás. Nabízí totiž vytváření si zvukových poznámek a jejich následné rozčlenění, nadepisování a označování. Pochlubí se i vysokou kvalitou nahrávání mluveného slova a je tak vhodná zejména pro studenty nahrávající si přednášky nebo samozřejmě pro kohokoliv jiného. Kromě audio poznámek si v aplikace můžete vytváře i běžné poznámky.

[appbox appstore id984093691 oldprice=“1,99€“]

Color Accent
Color Accent je výbornou aplikací na okamžitou editaci vašich snímků. Vybrat si můžete neomezený počet odstínů barev. Pohrajte si s barvami vašich snímků a sdílejte své výtvory na sociálních sítích.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“0,99€“]

Weather
Weather je aplikací, která se zaměřuje na předpověď počasí za pomocí přehledného a krásného designu. Aplikace vám nabízí přehled aktuálního počasí, hodinovou i týdenní předpověď. Weather vám přináší informace o rychlosti větru, vlhkosti, oblačnosti, východu a západu slunce, minimální a maximální teplotě a dalších důležitých parametrech. Velmi fajn je, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id991589323 oldprice=“0,99€“]

ReadToMe
ReadToMe je aplikací, která se zaměřuje na předčítání textů, dokumentů a webových stránek. Aplikace předčítá více než 30 cizích jazyků včetně českého jazyka. ReadToMe podporuje mnoho různých formátů (text, txt, rtf, doc, docx, ppt, pptx a mnoho dalších).

[appbox appstore id966112783 oldprice=“4,99€“]

iPlaniShare
iPlaniShare je jednoduchým a spolehlivým plánovačem s propracovaným systémem sdílení. V této aplikaci si můžete poznamenat vaše projekty, nákupní seznamy, plány cvičení, úkoly, které musíte splnit či cokoliv dalšího. Poté si u každé položky můžete zvolit, se kterými osobami má být sdílena.

[appbox appstore id948832130 oldprice=“2,99€“]

AllPass
AllPass je skvělou aplikací, která uchová v bezpečí všechny vaše nepostradatelné informace. Ukládejte si všechny vaše přihlašovací údaje, informace o kreditních kartách, soukromé poznámky, prostě cokoliv vás napadne. AllPass vám umožní přihlašovat se na různé webové stránky, aniž byste si museli pamatovat přihlašovací údaje či za vás automaticky vyplní údaje o kreditce, takže nemusíte nic vyplňovat.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“2,99€“]

VizMusic
Začněte si užívat poslech vaší oblíbené hudby s aplikací VizMusic. Sledujte krásné bubliny či hvězdy tancovat na obrazovce v rytmu vámi zvolených písní. Aplikace disponuje jednoduchým ovládáním. Ukládat své oblíbené skladby můžete na Soundcloudu, takže můžete poslouchat hudbu kdykoliv a kdekoliv.

[appbox appstore id884559322 oldprice=“0,99€“]

Secure Text
Tato aplikace vám umožní posílat a přijímat neomezený počet privátních sms zpráv. Secure Text vám zajistí možnost posílání soukromých zpráv z jakékoliv aplikace, která se zaměřuje na odesílání zpráv. Jedná se o velmi užitečnou aplikaci, jelikož nyní můžete s klidem v duši poslat tajné zprávy, přihlašovací údaje či citlivé obchodní informace. Secure Text využívá standardní AES zašifrování.

[appbox appstore id993493013 oldprice=“2,99€“]

Easy Weight
Zatoužili jste někdy po přehledné ale zároveň designově pěkné aplikaci, která vám značně zjednodušší sledování úbytku vaší váhy? Skvělé, máme pro vás Easy Weight. Aplikace bude dokumentovat vaší váhu každý den a poté vám zvizualizuje vaše pokroky. S Easy Weight si také můžete nastavit vlastní cíle. Samozřejmostí je možnost nastavit si heslo pro přístup do aplikace.

[appbox appstore id893539617 oldprice=“1,99€“]

apps iphone 6

Dnes nejčtenější

.