Zavřít reklamu

icon 620309_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Vault 101
Pokud hledáte nějakou aplikaci, která vám zaručí vysokou bezpečnost pro vaše soukromé informace, tak jste našli tu pravou. Vault 101 vám pomůže udržet vaše data chráněna za pomocí kódování AES-256. Aplikace také nabízí jednoduché spravování souborů.

[appbox appstore id1007183645 oldprice=“4,99€“]

QuickShot
QuickShot je ultimátním obrázkovým manažerem, který je umístěn v menubar. S aplikací QuickShot můžete nyní prohlížet, filtrovat a sdílet své obrázky přímo z menubar. Tato aplikace nabízí jednoduché a přátelské uživatelské prostředí a také vám dokáže ušetřit mnoho času.

[appbox appstore id965442961 oldprice=“4,99€“]

One Cloud Backup
One Cloud Backup je zálohovací pomocník, který využívá Dropbox a/nebo Box cloud služby k zálohování vašich dat. S touto aplikací můžete zálohovat nejdůležitější data z vašeho Macu jako například: dokumenty, obrázky, hudbu, filmy a další položky. One Cloud Backup podporuje prozatím pouze Dropbox a Box.

[appbox appstore id949290755 oldprice=“4,99€“]

Watermark
Watermark je snadno použitelný obrázkový editor, který také umí obrázky konvertovat. Tato aplikace vám umožní přidávat loga či text na stovky fotografií najednou. Watermark také umí konvertovat obrázky na rozličné formáty, měnit jejich velikost a mnoho dalšího. Aplikace podporuje formáty PNG, JPEG, GIF, TIFF, PSD a ICNS.

[appbox appstore id564142657 oldprice=“6,99€“]

Photo to PDF
Photo to PDF vám nabízí možnost konvertovat BMP, JPG, PNG, TIFF a další populární formáty na dokumenty PDF. Aplikace je opravdu efektivní a rychlá.

[appbox appstore id923815358 oldprice=“4,99€“]

Security Gateway
S aplikací Security Gateway budou všechny vaše soukromá data a informace naprosto v bezpečí. Ukládejte citlivá data do zašifrované a synchronizované databáze a ochraňte je vámi zvoleným heslem. Obsah aplikace se automaticky synchronizuje do všech vašich iOS zařízení a odděluje odlišné typy dat v různých databázích.

[appbox appstore id909635420 oldprice=“59,99€“]

Air Browser
S Air Browser jsou všechny vaše oblíbené webové stránky načtené v pozadí a jsou snadno a bleskurychle přístupné z menubar. Tato aplikace vám umožní převzít velení nad vašimi nejoblíbenějšími stránkami.

[appbox appstore id948620309 oldprice=“2,99€“]

PDF Squeezer
PDF Squeezer redukuje velikost souborů obsáhlých PDF dokumentů. Aplikace podporuje snadné přetáhnutí konkrétní souboru do okna aplikace a vytváření zaheslovaných souborů. Vybrat si také můžete z přednastavených filtrů nebo si vytvořit vlastní.

[appbox appstore id504700302 oldprice=“3,99€“]

Mac App Store apps FB

Dnes nejčtenější

.