Zavřít reklamu

iPhone 6s packaging iconPokud jste přihlášení k newsletteru od Applu, jehož nastavení se vztahuje k vašemu Apple ID, tak jste jistě obdrželi informaci, že Apple na apple.com/cz radí, jaké dárky byste mohli koupit svým blízkým pod stromeček. Jedná se samozřejmě o dárky, které zahrnují Apple produkty nebo příslušenství pro něj. Podobnou stránku spustil přibližně před týdnem i v zahraničí a nyní se lehce omezená dostává i do České republiky.

Apple se snaží vyhovět všem a pomoct tak každému, ať už hledá dárek pro hráče, hudebního nadšence, fotografa, malého génia nebo cestovatele. Nechybí návrhy produktů jako nová Apple TV, iPad mini 4 a jeho příslušenství, iPhone 6s a originální obaly pro něj, Retina MacBook nebo dokonce nový iPod touch. Zajímavé je, že chybí nejnovější iPad Pro, který Apple v zahraničí doporučuje. Samozřejmě chybí i Apple Watch, které se u nás neprodávají a asi ani jen tak nebudou a dokonce je i dost možné, že se jich dočkáme až s příchodem druhé generace, jejíž představení je naplánováno na první polovinu roku 2016.

Poslední a úplně nejuniverzálnějším dárkem je pak zajisté dárková karta, díky které si obdarovaný může vybrat dárek podle svého nebo ji použít při nákupu nějakého dražšího produktu.

iPhone case packaging

Dnes nejčtenější

.