Zavřít reklamu

icon 3342465_largerDnes jsme pro vás připravili 10 fajnových a především praktických aplikací pro Apple Watch, které by neměli uniknout vaší pozornosti. Pokud jste šťastnými majiteli těchto skvělých hodinek, tak se s námi pojďte blíže podívat na 10 vybraných aplikací, které se zaměřují např. na cvičení, nahrávání audia či na vyhledávání restaurací, kaváren a dalších míst ve vašem okolí. Jedná se o aplikace Seven, Just Press, Sky Guide, Counters, Streaks, Hue, TimeyLefty, Battery Mate, Around Watch a BoxPop. 

Battery Mate
Jediné zaměření této aplikace je následující: okamžitě vám prozradí kolik procent baterie vašeho iPhonu zbývá a přímo z vašeho zápěstí. Přehledně vám také ukáže na jak dlouho vám baterie vydrží, pokud budete telefonovat, poslouchat hudbu, sledovat videa či brouzdat internetem přes WiFi.

[appbox appstore id987795660]

Counters
Vytvořte si neomezený počet počítadel pro rozličné úkoly či úkony v aplikaci Counters. V našem životě se může vyskytnout mnoho věcí, které byste si rádi počítali. Může to být počet návštěv fitka, počet odpracovaných dní, počet vykouřených cigaret, prostě si můžete počítat cokoliv co si dokážete představit.

[appbox appstore id829561738]

Just Press
Just Press je velmi prostou a profesionální aplikací na nahrávání audia, která neustále synchronizuje vaše nahrávky přes všechna vaše iOS zařízení. Aplikace je skvělou možností, jak zachytit vaše nápady a myšlenky v pohybu. Začněte nahrávat za pomocí jednoho poklepání na Apple Watch a okamžitě začnete nahrávat vysoce kvalitní audio. Just Press je také ideálním nástrojem pro všechny hudebníky, novináře, obchodníky, studenty, lektory – prostě pro každého, kdo je v pohybu. Nahrávat na Apple Watch můžete i v momentě, kdy nemáte svůj iPhone poblíž. S neomezeným nahráváním můžete nahrávat prakticky cokoliv, tak dlouho, jak moc máte místa na iCloud.

[appbox appstore id1033342465]

Sky Guide
Hledáte zajímavou aplikaci pro prohlížení hvězdné oblohy? Sky Guide je zcela určitě aplikací, kterou byste měli při vašem výběru zvážit. Stačí vaše iOS zařízení (iPhone či iPad) nasměrovat k obloze a aplikace vám automaticky najde hvězdné konstelace, planety, satelity a mnohem víc. Aplikace samozřejmě podporuje i Apple Watch, jedná se především o notifikační upozornění na nadcházející astronomické události jako např. zatmění, spršky meteoritů či úplněk. Funguje to následovně – Sky Guide vám včas pošle upozornění, že se schyluje k nějaké události na obloze poblíž vaší lokace. Rozhodně nemusíte být zapáleným astronomem, abyste si zamilovali tuto aplikaci.

[appbox appstore id576588894]

Streaks
Streaks je skvělou aplikací, která vám pomůže vytvořit zdravé návyky ve vašem životě. Sledujte až šest úkolů, které chcete dokončit v průběhu dne. Vaším cílem je plnit úkol v řadě dnů za sebou. Streaks spolupracuje s Apple Health. Aplikace nabízí stovky ikon, ze kterých si můžete vybírat pro své úkoly, můžete si vybrat základní barvu aplikace, upravovat si své notifikace podle své potřeby a mnohem víc.

[appbox appstore id963034692]

Seven
Výbornou aplikací na 7 minutové cvičení je Seven. Ke cvičení nepotřebujete žádné náčiní, vše co budete potřebovat je židle, zeď a váha vašeho těla. Zároveň aplikace nabízí vcelku fajn motivační systém, který vás nutí cvičit poctivě každý den. Celý váš pokrok bude aplikace monitorovat a následně vám nabízet různé grafy. Seven nevyžaduje internetové připojení, takže můžete cvičit kdykoliv a kdekoliv s pomocí vašich Apple Watch. 

[appbox appstore id650276551]

Hue
Hue je skvělou možností, jak kontrolovat vaše osvětlení přímo z vašeho zápěstí. S Hue for Apple Watch můžete rychle a efektivně ovládat jednotlivá světla ve vaší domácnosti.

[appbox appstore id983410597]

TimeyLefty
Kolik dní zbývá do mojí dovolené? Za jak dlouho budu mít narozeniny? Pokud si občas pokládáte otázky podobného rázu, tak oceníte tuto aplikaci. TimeyLefty je užitečnou aplikací, která vám umožní sledovat přehledně nadcházející události, které si sami zaznamenáte. Aplikace je také dostupná pro Apple Watch.

[appbox appstore id977002080 oldprice=“0,99€“]

Around Watch
Around Watch je aplikace navrhnutá pro Apple Watch a umožňuje na hodinkách pohodlně vyhledat okolní bankomaty nebo restaurace a jiná zajímavá místa. Samozřejmě funguje i na iPhonu, tudíž se nemusíte omezovat jen na chytré hodinky od Applu.

[appbox appstore id993332763]

BoxPop
BoxPop je návykovou puzzle hrou, která vám zkrátí všechny nudné chvíle. Za každý vyřešený puzzle obdržíte šachového jezdce. Pokud vyřešíte pět puzzlů za den, tak dostanete medaili. Smyslem hry je posouvání jednotlivých čtverců. Aplikace nabízí přes 40 levelů.

[appbox appstore id895127924]

Čtěte také: Recenze filmu Steve Jobs: aneb famózní Michael Fassbender!

apps DUET-Dock-apple-watch-dock-iphone-dock-11

Dnes nejčtenější

.