Zavřít reklamu

icon 0845885_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Meeting Box
Meeting Box je skvělou aplikací, která vám umožní zapisovat si poznámky, organizovat úkoly, mapy, fotografie a vytvářet připomínky. Dále vám aplikace umožňuje malovat přímo do vašich poznámek. Vaše zápisky mohou být sdíleny jako PDF prostřednictvím emailu.

[appbox appstore id601889330 oldprice=“2,99€“]

BeatPad
Ultimátní aplikace pro vytváření hudby. Zábavná, snadná a výkonná aplikace, která vám poskytne velké množství zvuků, ze kterých můžete vytvářet skvělé písničky. Dále máte možnost napsat a ukládat ke každé písničce text. Neváhejte a začněte skládat nové písničky s aplikací BeatPad.

[appbox appstore id354941604 oldprice=“3,99€“]

Paperless
Paperless je fajnovou aplikací, která vám pomůže uchovávat účtenky, aniž byste je museli fyzicky ukládat. Stačí účet oskenovat a doplnit částku. Snadné a efektivní.

[appbox appstore id556455973 oldprice=“0,99€“]

Stackables
Stackables je skvělou aplikací, která vám nabízí více než 200 různých efektů pro vaše fotografie. Stackables je zároveň také fotoeditorem, který obsahuje všechny nezbytné funkce jako např. vyvážení bílé, rovnováhu barev, zrnitost a mnoho dalších potřebných funkcí. Popusťte uzdu vaší fantazii a vytvářejte kompozičně perfektní snímky.

[appbox appstore id704236938 oldprice=“2,99€“]
[appbox appstore id704236997 oldprice=“2,99€“]

Reverse++
Reverser++ může být vaším pomocníkem pro natáčení videí, které jak název napovídá, lze přehrávat i pozpátku. Tato aplikace vám přinese spoustu zábavy při natáčení a především při přehrávání vašich videí. Aplikace podporuje 3D Touch a dokáže exportovat video ve vysoké kvalitě.

[appbox appstore id1050845885 oldprice=“0,99€“]

Erase
Erase vám umožní opravdu velmi rychle vymazat vaše fotografie. Aplikace využívá gesta swipe – doleva pro vymazání, doprava pro ponechání snímku. Je to prosté a efektivní.

[appbox appstore id1049436119 oldprice=“0,99€“]

Roozzzter
Pokud se vám někdy stalo, že jste se probudili v jiné posteli, než v té vaší, tak Roozzzter je jediným alarmem, který vás probudí v čase, který přesně potřebujete, aniž byste si museli svůj klasický budík jakkoliv přenastavovat, Roozzter totiž přesně ví, kde se nacházíte. Takže ať jste kdekoliv, tak vás tato aplikace upozorní přesně včas. Ideální aplikací pro všechny chodce, cyklisty i řidiče.

[appbox appstore id926084480 oldprice=“0,99€“]

Hidden
Aplikace Hidden vám nabízí možnost ukrýt a zabezpečit tak své poznámky za pomocí Touch ID a hesla. Uchovávejte osobní poznámky, hesla a další informace. Hidden nabízí jednoduché a elegantní uživatelské prostředí.

[appbox appstore id1031049690 oldprice=“0,99€“]

Game of Thrones
Pokud jste milovníkem Game of Thrones, tak vás zcela určitě zaujme tato velmi pěkná hra. Game of Thrones je šestidílnou hrou, která je zasazena do světa dechberoucího televizního seriálu. Tento nový příběh vypráví aristokratická rodina, která je oddaná Starkům. Ve hře jste jedním ze členů této rodiny a stanete se součástí války, intrik a pomsty. Vaše činy a rozhodnutí budou mít vliv na vývoj příběhu. Zažijte, jaké to je zahrát si Game of Thrones, kde buď zvítězíte nebo zemřete.

[appbox appstore id906862658 oldprice=“4,99€“]

apps iphone 6

Dnes nejčtenější

.