Zavřít reklamu

icon 892875_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Doctor Disk
Doctor Disk Cleaner je skvělou aplikací pro váš Mac. Aplikace vám pomůže optimalizovat paměť, vyčistit disk a odstranit veškerý počítačový odpad jedním kliknutím. Doctor Disk je rychlý, bezpečný a efektivní čistící nástroj.

[appbox appstore id1040781701 oldprice=“0,99€“]

Video Editor
Tato aplikace vám umožní snadné a rychlé editování vašich videí. Video Editor vám přináší možnost jednoduše spravovat vaše projekty, podporuje velké množství formátů a nabízí vám všechny nezbytné editační nástroje.

[appbox appstore id943742364 oldprice=“24,99€“]

Audio Merger
Audio Merger se zaměřuje na rychlé slučování několika skladeb do jedné jediné skladby, aniž by písně ztratily na své původní kvalitě. Aplikace podporuje všechny populární formáty (WAV, WMA, MP3, MP2, FLAC, APE, ACC, OGG, M4A, AC3, AMR, DSD a další).

[appbox appstore id906892875 oldprice=“5,99€“]

Battery Spy
Battery Spy měří, za jak dlouho se vybije či nabije baterie vašeho Macu. Monitorujte lehce a precizně vaší baterii. Počítání začíná v momentě, kdy odpojíte adaptér od Macu, bez ohledu na to, zda odpojíte počítač, který je 100% nebo 65% nabitý.

[appbox appstore id1010534733 oldprice=“2,99€“]

ProCommander
ProCommander je velmi praktickým souborovým správcem. Poskytne vám mnoho funkcí, které potřebujete pro rychlý přístup k vašim souborům a složkám. Pro snadnější ovládání aplikace nabízí klávesové zkratky, možnost přizpůsobení si aplikace podle svého a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1048204375 oldprice=“13,99€“]

Whispered World
Když se víra ve svět vychýlí z rovnováhy, tak může zasáhnout i neobyčejný hrdina. Whispered World je vizuálně povedenou adventurou, která vás dostane za pomocí mnoha animovaných detailů a fantastických postav. V této hře musíte jediné – řešit záhady a fascinující hádanky.

[appbox appstore id869335295 oldprice=“21,99€“]

Macbook Pro Retina 15inch. Photo: Josh Valcarcel Photo: Josh Valcarcel

Dnes nejčtenější

.