Zavřít reklamu

0698659_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Super Video Converter
Super Video Converter oplývá schopností převádět jakékoliv video formáty na video formáty jako MP4, MKV, DivX, RMVB, MOV, M4V, AVI, FLV, WebM, WMV a další. Také vám může pomoci extrahovat audio soubory z videí a převést je na formáty jako např. MP3, MP2, M4A, AAC, AIFF, WMA, WAV a další.

[appbox appstore id581460668 oldprice=“19,99€“]

Supertab
Nyní můžete používat WhatsApp přímo z vašeho Macu. Supertab je skvělou aplikací, která vám umožní posílat fotografie a videa za pomocí jednoduchého přetáhnutí. Dále Supertab umožňuje diktování, schopnost sdílet videa na sociálních sítích, přizpůsobitelná okna a mnoho dalšího. Aplikace vyžaduje, abyste měli nainstalovaný WhatsApp přímo na vašem mobilním zařízení.

[appbox appstore id1050698659 oldprice=“2,99€“]

PhotoScissors 2
PhotoScissors 2 vám pomůže odstranit pozadí z vašich fotografií. Tento praktický nástroj umí jednoduše extrahovat objekty a odstranit pozadí z vašich snímků. PhotoScissors podporuje všechny populární grafické formáty (PNG, JPG a další). Upozorňujeme, že k využívání této aplikace nepotřebujete žádné technické ani designérské dovednosti.

[appbox appstore id982893684 oldprice=“19,99€“]

Templates for Pages
Templates for Pages je tou nejlepší cestou, jak vytvářet profesionální, vysoce kvalitní a kultivované dokumenty s aplikací Pages na vašem Macu. Aplikace obsahuje více než 222 precizních šablon, které rozšiřují možnosti Pages pro vytváření moderních a funkčních dokumentů.

[appbox appstore id631349580 oldprice=“19,99€“]

Photo Squeezer
Photo Squeezer je profesionálním kompresovačem vašich fotografií. Aplikace umí zredukovat velikost vašich fotografií formátu PNG, JPEG a GIF, aniž by snímky ztratily na své původní kvalitě. Můžete optimalizovat všechny vaše fotografie a ušetříte tak mnoho místa na vašem disku či webové stránce.

[appbox appstore id704083918 oldprice=“6,99€“]

AnyMP4 MOD Converter
Za pomocí aplikace AnyMP4 MOD Converter můžete převádět videa MOD na jakákoliv oblíbená videa jako např. MP4, MOV, M4V, MPEG, AVI, WMV, FLV, WebM a další. S touto výkonnou aplikací můžete převádět MOD a další HD videa na videa ve formátu MTS, M2TS, TS, TRP, MP4, 3GP, MOV, M4V, MKV, AVI, WMV, OGM, WTV a DVR-MS. Aplikace také umí extrahovat audio soubory z vašich videí a převádět je na MP3, AAC, AIFF, ALAC, WAV a M4A. Stačí si jen vybrat.

[appbox appstore id621276557 oldprice=“19,99€“]

MarkdownD
MarkdownD je aplikací, která je velmi snadno ovladatelná a nabízí i podporu českého jazyka. Aplikace podporuje standardní Markdown, CommonMark a GFM, automatické ukládání a mnoho dalšího.

[appbox appstore id975071094 oldprice=“24,99€“]

One Cloud Backup
One Cloud Backup je zálohovací pomocník, který využívá Dropbox a/nebo Box cloud služby k zálohování vašich dat. S touto aplikací můžete zálohovat nejdůležitější data z vašeho Macu jako například: dokumenty, obrázky, hudbu, filmy a další položky. One Cloud Backup podporuje prozatím pouze Dropbox a Box.

[appbox appstore id949290755 oldprice=“3,99€“]

iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.