Zavřít reklamu

icon 983486_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Invaluable Utilities
Tato aplikace je skvělou kolekcí nezbytných nástrojů, které vám pomůžou s důležitými úkoly na vašem Macu. S touto aplikací můžete převádět videa z různých zařízení, uvolňovat místo na vašem hard disku, zipovat a odzipovat soubory a mnoho dalšího.

[appbox appstore id877672689 oldprice=“9,99€“]

Text Clipboard
Mějte kontrolu nad vaší schránkou pro kopírovaný text na vašem Macu. Kopírujte, vkládejte, editujte a sdílejte vše, co potřebujete s aplikací Text Clipboard. Aplikace umí přeorganizovat váš kopírovaný obsah podle abecedy či datumu. Tato aplikace je užitečným nástrojem pro každého uživatele.

[appbox appstore id1010556871 oldprice=“0,99€“]

iRSS
IRSS je aplikací, která umožní čtení a nahrávání na jednom místě. Aplikace vám nabízí možnost čtení offline, označování článků jako přečtené, nepřečtené, ohodnocené či neohodnocené. Dále aplikace podporuje rychlé a efektivní vyhledávání, nabízí zabudovaný webový prohlížeč, možnost sdílení článku na sociálních sítích (Twiter, Facebook, Pocket, Instapaper a další) a prostřednictvím emailu a iMessage.

[appbox appstore id795983486 oldprice=“7,99€“]

Deadly Association
Milujete detektivky a různé záhady? Nancy Boyle, mladá žena bez kriminální minulost, byla nalezena polonahá a mrtvá v blízkosti svého  domu  v Brooklynu. Policejní inspektoři Chloé a Paul byli nasazeni na tento záludný případ. Abyste pomohli této dvojici budete muset zapojit veškeré detektivní schopnosti do probíhajícího vyšetřování.

[appbox appstore id501632125 oldprice=“9,99€“]

iCD-Any Musics
ICD-Any Musics vám pomůže vytvořit normální audio CD z vašich oblíbených souborů (MP3, FLAC, AIFF, M4A, AIFF, APE, WAV, WMA, OGG, MOV, MP4, WMV, AVI a další). Vypálené CD si pak můžete užít v přenosném přehrávači nebo v přehrávači ve vašem vozidle. Skvělou zprávou je, že aplikace podporuje český jazyk.

[appbox appstore id616679845 oldprice=“5,99€“]

CODIJY
CODIJY je fantastickou aplikací, která vám umožní přidávat barvy do černobílých fotografií bez ohledu na úroveň vašich editačních schopností. Stačí vybrat barvu, tahem vybrat oblast a je hotovo. Pohrajte si s barvami a uvolněte svou kreativitu.

[appbox appstore id944735227 oldprice=“59,99€“]

Encrypter Lite
Obáváte se o bezpečnost vašich soukromých dat? Encrypter2 vám poskytne rychlou a spolehlivou zašifrovanou ochranu pro vaše soukromé soubory (obchodní data, videa, e-knihy, fotografie a důležité soubory) za pomocí technologie AES-256. Upozorňujeme, že se jedná o lite verzi.

[appbox appstore id950609172 oldprice=“2,99€“]

mac apps imore

Dnes nejčtenější

.