Zavřít reklamu

icon 018342_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Cargo Commander
Jste osamoceni ve vesmíru, světelné roky pryč od vaší rodiny, ozbrojen zpočátku pouze jednou zbraní. Vaše povinnosti jsou jednoduché: cestovat vesmírem a odstraňovat ze zamořených kontejnerů vetřelce. Tato práce je těžká a upřímně i chlupatá: praštěte a zastřelte mutanty přímo do obličeje. Hrát můžete ve dvou režimech: Kariéra a Cestování. Přeji pěknou zábavu.

[appbox appstore id579670165 oldprice=“1,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id586170998 oldprice=“4,99€“]

iSee
ISee je snadno použitelným a výkonným prohlížečem obrázků. Aplikace podporuje velké množství populárních obrázkových souborů (jpeg, bmp, png, animované gify).

[appbox appstore id601882088 oldprice=“4,99€“]

PDF Creator
PDF Creator je rychlým a cenově dostupným nástrojem, který vám umožní vytvářet profesionální a kvalitní PDF dokumenty. Aplikace vám nabízí možnost vytvářet PDF dokumenty z prostého textu či z obrázkových souborů (jpg, png, bmp, gif a další).

[appbox appstore id562863375 oldprice=“19,99€“]

Worms Revolution
Worms Revolution je další známou počítačovou klasikou. Jedná se o tahovou strategii, která nabízí nové prvky a krásnou 3D grafiku. V této hře si můžete zahrát rozsáhlý režim single player nebo se můžete ponořit rovnou do režimu multiplayer a začít válčit online. Worms Revolution vám přináší možnost uzpůsobit si svého červíka dle vašich představ za pomocí velkého množství různých klobouků, brýlí, plnovousů či různých cetek.

[appbox appstore id616018342 oldprice=“9,99€“]

Smart Zipper
Smart Zipper je skvělou aplikací, která se zaměřuje na archivaci a umožní vám zazipovat i odzipovat vybrané soubory. Dále vám umožní ochránit vaše soukromé soubory zapomocí zašifrování AES.

[appbox appstore id524576324 oldprice=“9,99€“]

apps iphone mac

Dnes nejčtenější

.