Zavřít reklamu

One Cloud Backup iconVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Video Converter
Video Converter je prostým a zároveň efektivním konvertovačem pro vaše videa a zároveň také výkonným videoeditorem. Díky této aplikaci můžete konvertovat vaše videa na populární video formáty jako např. HD AVI, HD WMV, HD MOV, HD FLV, HD MKV, H.264/AVC, HD MPEG-4, HD TS a další. Další zajímavou funkcí, kterou nabízí tato aplikace je možnost vytváření 3D filmů z 2D HD video souborů.

[appbox appstore id456486575 oldprice=“10,99€“]

Fire!
Fire! je klasickou adventurou s intuitivním puzzle designem. Pusťte se do dobrodružství v době kamenné a postavte se čelem k tomu nejvyzývavějšímu úkolu této epochy: hledání ohně. Fire! je hrou, kde neprobíhá žádný dialog, nabízí ucelené a intuitivní ovládání a atmosférický soundtrack.

[appbox appstore id932799859 oldprice=“9,99€“]

Disk Analyzer
Disk Analyzer je flexibilní a praktický nástroj, který poskytuje detailní zprávu o využití vašeho disku. S touto aplikací můžete snadno nalézt rozsáhlé soubory a složky na vašem Macu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id951695736 oldprice=“9,99€“]

One Cloud Backup
One Cloud Backup je zálohovací pomocník, který využívá Dropbox a/nebo Box cloud služby k zálohování vašich dat. S touto aplikací můžete zálohovat nejdůležitější data z vašeho Macu jako například: dokumenty, obrázky, hudbu, filmy a další položky. One Cloud Backup podporuje prozatím pouze Dropbox a Box.

[appbox appstore id949290755 oldprice=“9,99€“]

Lightbox
Lightbox je intuitivní a jednoduchou galerií pro vaše fotografie. Můžete rychle začít díky krásným šablonám, které nabízí tato aplikace. Tuto galerii můžete snadno zveřejnit např. na svých webových stránkách. 

[appbox appstore id881527146 oldprice=“14,99€“]

mac apps imore

Dnes nejčtenější

.