Zavřít reklamu

Shammane icon
My muži se při výběru chytrých hodinek zaobíráme designem, operačním systémem nebo kompatibilitou s naším smartphonem. Ale dámy mají většinou jiné nároky. Na trhu zatím není moc hodinek, které by byly navrženy přímo pro dámy.  Poslední dobou se ale výrobci daleko více zaměřují na to aby jejich hodinky vypadaly elegantněji, lépe z módního hlediska a celkově mířené spíše na ženy. Nový generace hodinek Motorola Moto 360 se rozhodně může ženám líbit, protože na ženskou ručku padnou téměř dokonale.

Shammane nabídnou kulatý ciferník o velikosti 39mm, což je podle nich akurátní velikost pro dámskou ruku (a nejen podle nich). Jsou vyrobeny z růžově-zlatého hliníku. Pokud jde o pásek, tak zde máme 6 variant, přičemž většina je vyrobena z kůže a dají se velice rychle měnit, podobně jako u Apple Watch. Celkově bych design zhodnotil jako povedený a hodinky se dost podobají novým Pebble Time Round.

Shammane

Nemusíte se bát, pokud vám jde o to, aby hodinky uměli základní věci, které jiné chytré hodinky umí. Když je spojíte se svým iPhonem nebo androidovým smartphonem, tak si můžete v klidu prohlížet notifikace typu příchozí SMS, telefonáty, upozornění z kalendáře a další notifikace z aplikací třetích stran. Pochopitelně nebudete ochuzeni ani o krokoměr nebo počítání ušlé vzdálenosti.

Shammane

Displej nabídne LCD zobrazovač o velikosti 1,22″ a s rozlišením 240×240 pixelů. Pevná konstrukce zaručuje certifikaci IP67, tedy prachu-odolnost a vodotěsnost až do jednoho metru. Výrobci pověsili svůj projekt Shammane na crowdfundingový server Indiegogo, kde vás hodinky se dvěma přídavnýma páskama vyjdou na 249 dolarů a se všemi šesti na 549 dolarů.

Dnes nejčtenější

.