Zavřít reklamu

Leef iAccess iconJedním velkým nedostatkem iPhonů a potažmo i iPadů a iPodů je nemožnost si doplnit chybějící paměť SD kartou. Zkrátka když si koupíte iPhone s malou velikostí, tak vám to zůstane a je to jenom vaše minus, že jste se nerozhodli pro větší variantu za více peněz. Ovšem skutečně jsou tak inteligentní mozky, které napadlo jak si pomocí SD karty rozšířit paměť. Nápad se jmenuje Leef iAccess a může být záchranou pro uživatelé Androidu, kteří chtěli přejít na iPhone, ale nemožnost prohlížení obsahu microSD karty jim stojí v cestě.

Jediným požadavkem, který musíte splňovat abyste mohli iAccess v poklidu používat je Lightning konektor. Další důležitou informací před koupí je fakt, že v balení nedostanete novou microSD kartu. Musíte zkrátka použít vlastní nebo si koupit novou. A jak že iAccess funguje? Překvapivě ne tak jak byste čekali. Rozhodně to není přístroj, který napíchnete na svůj iPhone, iPod nebo iPad a můžete si gratulovat, že jste si paměť zařízení rozšířili o další potřebné gigabyty. Společnost Leef sama upozorňuje, že iAccess je spíše na prohlížení obsahu microSD karty na vašem iOS zařízení. Pro příklad: Jste na dovolené, máte s sebou kameru, která všechen obsah ukládá na přiloženou microSD, vy si ale onen obsah chcete promítnout na vašem iPhonu či iPadu s větším displejem. Stejně tak můžete Leef iAccess využít pro přehrávání filmů, které by vám v iPhonu nebo iPadu jinak zabraly hodně místa.

Leef iaccess 2
Firma Leef často zobrazuje využití iAccess společně s GoPro kamerami a dalšími zařízeními, které využívají microSD kartu. Parádně se dá iAccess využít například u autokamer a takhle bych mohl pokračovat ještě mnohem déle. Pojďme ale k důležitějším náležitostem. Myslím tím samozřejmě potřebné informace o nákupu. Nebudu napínat – cena Leef iAccess je necelých 50 dolarů. Není to málo, ale pokud skutečně dost cestujete, tak tuhle chytrou věcičku rozhodně využijete. Pokud máte o iAccess od Leef zájem, tak koupit si ho můžete na stránkách výrobce leefco.com za cenu 49 dolarů.

Leef iAccess

Dnes nejčtenější

.