Zavřít reklamu

blocks iconJestliže vás nezaujali komerční typy hodinek jako jsou Apple Watch nebo LG Urbane a chtěli byste zkusit nějakou zajímavou alternativu, tak Blocks by vás mohly bavit. Blocks se ne nadarmo nazývá projektem Ara ve světě chytrých hodinek. A co Blocks nabídnou tak speciálního? Hodinky si můžete sami sestavit. Velká škoda je, že se dostaly na Kickstarter až teď, tedy dávno po tom, co velké firmy už své hodinky (mnohdy i druhou generaci) představily.

O hodinkách se toho zas tak moc neví, respektive víme, že 13. října (tedy už dnes) vstupují na crowdfundingový server Kickstarter. Jsou to kruhové hodinky s odnímatelnými články. Je celkem dost barevných provedení. Ještě před rokem Blocks vypadaly skutečně špatně a k hodinkám měly daleko, ale teď hodinky prošly velkou řadou úprav a vypadají daleko lépe. A v čem je kouzlo sestavitelnosti? V základě v tom, že si můžete vybrat a upravit hodinky přesně na svou ruku, zkrátka aby padly jak nejlépe to jde. Odnímatelné částečky jsou navrhovány tak, aby byly co nejmenší a byla tak velká možnost úpravy.

Blocks

Samozřejmě, že k hodinkám budete muset připojit svůj telefon s Bluetooth a hodinky se potom začnou chovat, jako běžné smartwatch. Operační systém je pochopitelně vlastní, jedná se přeci o „indie“ kousek. Zatím bohužel nemáme žádné zprávy ohledně dostupnosti nebo ceny. Připravte si tedy už na dnešek peněženky, jelikož Blocks přicházejí na Kickstarter.

https://www.youtube.com/watch?v=BT98FChvoFU

Dnes nejčtenější

.