Zavřít reklamu

icon 149840_largerVzhledem k tomu, že v poslední době nebylo příliš zajímavých aplikací pro Mac zdarma a často se některé opakovaly, jsme se rozhodli, že kromě free aplikací přidáme i některé zajímavé zlevněné, tedy za nižší částku. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to bohužel neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Animation Desk
S touto aplikací si může každý zažít, jaká zábava může být vytváření různých animací. Díky Animation Desk můžete vytvářet překrásné animace. Opravdu nemusíte být žádným expertem, všechno co potřebujete jsou pouze vaše kreativní nápady

[appbox appstore id550931710 oldprice=“9,99€“]

Doodle Destroy
Doodle Destroy je zábavnou fyzikální hrou, ve které je vaším cílem udržet modrou kostku na šedých kvádrech zatímco zničíte červené kvádry. Je nesmírně důležité chytře uvažovat a mít správné načasování.

[appbox appstore id433149840 oldprice=“0,99€“]

PhotoSizer
PhotoSizer vám umožní změnit velikost, přejmenovat, ořezávat velké množství obrázků za pomocí jednoho přetáhnutí. Aplikace podporuje jpg, tiff, png či psd. Díky PhotoSizer bude vaše práce s fotografiemi rychlejší a efektivnější.

[appbox appstore id501162797 oldprice=“19,99€“]

DiskKeeper
Udržujte váš počítač čistý, rychlý a spolehlivý. DiskKeeper vám přináší sadu nástrojů, které vám pomůžou vyčistit Maca od počítačového odpadu.

[appbox appstore id916467916 oldprice=“1,99€“]

apps

Dnes nejčtenější

.